Switch to full style
Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

FOrd FIesta mk5

01 Oct 2009, 09:06

Salutări!
Sunt mai vechi pe forum dar încă nu m-am prezentat cu maşinuţa.
Ea este FOFI(nu vă gândiţi la prostii) cu 60 de cai pe ea, din 2001, cu 3 uşi şi care papă benzină.
Ca origini, ea vine din Germania în anul 2008 la început şi vecinul care a luat-o s-a hotărât să o dea ca să-şi ia BMW; la 3 luni ea a venit la mine cu 160000km la bord.
A avut doar o problemă când s-a rupt ţeava de eşapament pe undeva aproape de motor. În rest, funcţionează foarte bine, ştie să meargă cu maxim 160km/h şi de curând i-am luat şi roţi din aliaj.
Are nişte probleme la caroserie: aripa stângă-sărit lacul, capota îndoită în urma unui mic accident, parbrizul crăpat pe jumatate şi alte mici-mari zgârieturi.
Ca dotări/schimbări: filtru sport, leduri peste tot unde se pot pune, adaptare led în torbedou, eleron, priză 220V în care intră o staţie de casă şi o boxă Unitra(80W reali), casetofon schimbat cu unul BT ... etc...
I-am făcut şi un sit: fofi.andantino.ro , unde puteţi vedea şi alte poze.
Ce aş vrea să îi fac cât de curând: adaptat plafonieră în spate, adaptat manere de susţinere pasageri spate, schimbat bucşe spate, folie lunetă şi parasolar din folie pe parbriz.

Cam atât despre Fofi, mulţumim pentru atenţie!
pict001_.jpg

pict010_.jpg

pict017_.jpg

pict017bb_.jpg
Ce ziceti, i-ar sta bine asa?

pict018_.jpg

pict018bb_.jpg
Ce ziceti, i-ar sta bine asa?

Re: FOrd FIesta mk5

05 Oct 2009, 14:02

Frumusica buburuza.Sa o stapanesti sanatos.Cateva poze si din interior.

11 Oct 2009, 20:53

Simpatica goanga, pune si niste poze cu bordul.

16 Noi 2009, 22:29

Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente!
I-ar sta foarte bine asa cum vrei sa o faci :)

30 Dec 2009, 14:53

Sa o stapanesti sanatos!
Tocmai miam cumparat si eu una numai ca a mea are 5 usi si e diesel.

27 Noi 2011, 21:35

Mai sa-mi sterg o lacrima in coltul ochiului ...:) Si eu sunt topita dupa buburuza mea...parca face parte din familie acum :)
Răspunde