Switch to full style
Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Fusion, din nou

26 Feb 2007, 12:38

Daca tot mi-a disparut topicul anterior, am zis ca nu e corect sa nu ma mandresc cu strutocamila mea cea noua, asa ca iat-o, in toata splendoarea ei !
1.4 tdci comfort, sea grey. Foarte ma satisface, astept sa vad dupa primii 10000 km cum voi vorbi despre ea!
Fişiere ataşate
fusion 7.jpg
(62.25 KiB) Descărcat de 351 ori
Ultima oară modificat de adris1919 pe 26 Feb 2007, 16:25, modificat 1 dată în total.

26 Feb 2007, 12:54

foarte faina. la multi km fara incidente! :)

26 Feb 2007, 13:42

de cat sunt jantele ca par mici pe langa masina
si sunt curios cum merge cu 1.4 nu e cam puturoasa?

26 Feb 2007, 15:51

jante 15", gume 195/60.
Si eu credeam ca va fi puturoasa, la test drive am scapat de jumatate de suspiciune, iar cand am intrat in posesia ei si am facut prima mie de km, am anulat complet prejudecata. Acum, parerea mea, pentru un motoras asa de mic, e foarte sprintena, mai ales in oras. Daca te duci pe autostrada insa, peste 160 km/h nu prea-i place, adica duce, duce si mai mult, insa se cam forteaza (4000-4500 rpm) si asta se aude in primul rand dupa zgomotul motorasului.
Are garda 19 cm masurata de mine personal in punctul cel mai jos (m-am bagat sub ea cu ruleta), deci nu-i trebuie sub nici o forma gume mai mari

26 Feb 2007, 16:04

Faina faina de tot :)

27 Feb 2007, 08:53

sa o stapinesti sanatos si la multi km fara evenimente neplacute!

28 Feb 2007, 09:17

multam de urari si aprecieri!
marius, daca esti chiar interesat de cum se comporta, (vad ca esti din bacau), eu am luat mititica de la dealerul din bacau si cand vin la o revizie putem da o tura, sa vezi ce si cum. Daca nu ma lasa astia pieton, ca inca nu mi-a ajuns cartea de identitate si a trecut o luna si nu mai pot merge, decat daca imi trimit alte numere rosii.
asta e romanica, cu nesimtirea totala si generala care o caracterizeaza!

28 Feb 2007, 09:27

$1 scrie:$2ante 15", gume 195/60.
Si eu credeam ca va fi puturoasa, la test drive am scapat de jumatate de suspiciune, iar cand am intrat in posesia ei si am facut prima mie de km, am anulat complet prejudecata. Acum, parerea mea, pentru un motoras asa de mic, e foarte sprintena, mai ales in oras. Daca te duci pe autostrada insa, peste 160 km/h nu prea-i place, adica duce, duce si mai mult, insa se cam forteaza (4000-4500 rpm) si asta se aude in primul rand dupa zgomotul motorasului.
Are garda 19 cm masurata de mine personal in punctul cel mai jos (m-am bagat sub ea cu ruleta), deci nu-i trebuie sub nici o forma gume mai mari

grija la rodaj. n-o forta ... o vreme :)

28 Feb 2007, 15:55

Ura, si eu tot sea grey am dar cu alte jenti, cred ca difera de la deler la dealer.
O sa fii super multumit de masina te asigur, sa-ti verifici uleiul sa nu ai surprize ca mine, si nu in ultimul rand sa ne zici cand incep troncanelile, zdgranganelile si alte onomatopee. :D

In rest sa fii sanatos si sa nu ai parte de incidente !

05 Mar 2007, 10:26

inca o data merci beaucoup de urari.
Catanea, ce probleme ai avut cu uleiul?

16 Noi 2007, 13:42

cautand printre topicuri, l-am gasit p'al tau...e foarte frumos fusionul si am impresia ca esti de pe la noi de prin zona, dar cum nu vrei sa-ti pui locatia in profil, nu pot fi sigur...

cum mai merge masinutza ?
Răspunde