Switch to full style
Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Primul meu Focus !

11 Feb 2010, 16:30

Salut !
Acu 2 saptamani am deschis un subiect nou in care va intrebam ce parere aveti de o masina pe care intentionam sa o cumpar. Era vorba de un focus 2008 1.6 i ~100, 28.000 km cp la 9000 EUR. Si parerile erau in mare...de bine. In fine, am mai cautat si pana la urma am gasit alta masina, pe care am si cumparat-o. E vorba de un focus, model 2008 dar inmatriculat in aprilie 2009, 31.000 km, 1.8 TDCI 115 cp la 9500 EUR. Mi s-a parut afacere buna, avand in vedere ca acum 10 luni a costat 14.500 EUR ( am vazut factura) . Are garantie valabila inca 3 ani si 2 luni, am fost cu ea la BDT ford in Bucuresti si mi-au zis ca masina e ok, nu pare sa aiba vreo problema. Sunt f multumit de ea, are putere destul de multa si consum foarte bun. 9% in bucuresti, in conditiile de trafic din aceste zile ( aglomerat, zapada mare, alunecos, numai treapta 1+2 . afara mi-a luat 4,8% intr-un stil destul de sportiv. Mentionez ca ultima masina era un benzinar de 2.2 l care consuma iarna la rece 19-20% iar in rest nu scadea sub 15% .Per total sunt foarte multumit. Masina e neagra, sedan, are clima dubla, parbriz degivrat, pilot automat (+comenzi volan), proiectoare... si restul cam standard.
Voi ce parere aveti ??

Re: Primul meu Focus !

11 Feb 2010, 16:37

ca trebe sa dai de baut la tot forumu ... nu suntem decat 40500 :)

sa dati amandoi numai de cele bune, si da-i o forja din cand in cand

11 Feb 2010, 16:40

$1 scrie:$2oi ce parere aveti ??
...ca ai facut o alegere inteleapta, pret f. bun, sa fie cu noroc.
Ultima oară modificat de link2 pe 11 Feb 2010, 16:45, modificat 1 dată în total.

11 Feb 2010, 16:43

Griji in curbe cu masina,sedanul cam fuge de spate,in rest clima dubla,parbrizul degivrant si pilotul sint minunate,daca mai ai si esp pot sa zic ca ai luat o frumusete la un pret minunat,sa o stapinesti sanatos si fara evenimente,problema este si cum a folosit-o ce-l dinaintea ta,daca a mers corespunzator cu ea nu o sa ai probleme,griji de unde bagi motorina

11 Feb 2010, 16:46

Da, are si ESP + comp de bord...le-am omis probabil fiind obisnuit cu vechea masina, la care nu se punea pb sa nu aiba control al stab. In fine, la ce te referi cu motorina ?? e vreo firma cu motorina proasta ??? din astea cunoscute ?

11 Feb 2010, 17:30

Cred ca cea mai buna ar fi omv apoi rompetrol,mol...oricum parerile sint impartite,eu de ex nu am bagat decit o data euro4 in rest euro5,iti protejezi injectoarele si este un pic mai fisneata cu e5,plus de asta sa incerci sa nu-ti lasi rezervorul pe timp de iarna sub jumatate(face condens)

11 Feb 2010, 18:32

felicitari pt achizitie si multi,multi km fara probleme, nu strica sa pui si niste poze sa de bucuram ochii cu ceva frumos :D

11 Feb 2010, 18:54

Ai facut o achizitie foarte buna, sa o stapanesti sanatos si asteptam poze. Stiu topicul tau si chiar ti-am recomandat benzinarul, dar e o alegere buna si diesel.

13 Feb 2010, 18:40

ai luat o masina grozava =D>
felicitari si cat mai multi km fara probleme ! :)
Răspunde