Switch to full style
Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Cedat prioritate de tabla!

11 Apr 2007, 15:04

Salve oameni buni!
Cu ajutorul lui dany_ford am renuntat la Alfa 33 1,3 rosie (100 caluti simtiti din plin cu ajutorul motorului boxer si a 2 carburatoare dellorto) pentru un focus negru Cl2007 1,6 benzinar(100 cai in rodaj :( deocamdata :)).

Fara poze pentru moment ca nu am ce sa arat in plus fata de ceea ce se stie.
Dupa primii 1000 km pot sa spun ca sunt super multumit.

P.S.: pentru colegii de forum din Pitesti: alfa a ramas la mama (cred ca a condus cateva ore de cand a luat permisul acum cativa ani)! asa ca sfatul meu e sa cedati prioritatea mai tare ca la salvare si la politie (adunat) cand o vedeti! :twisted:

Spor la munca in aceasta prima saptamana dupa Pasti! :D

11 Apr 2007, 15:15

sa o stapanesti sanatos si la multi km fara prob!
cum adica "fara poze"?????
coloare, jante.....vrem poze!!!!

11 Apr 2007, 18:10

Macar pune niste poze cu Alfa :shock: ...ca sa stim de ce sa ne ferim.... :D

11 Apr 2007, 19:45

asta e alfa!
Focusul maine pe lumina!
Fişiere ataşate
alfa.JPG
(114.34 KiB) Descărcat de 400 ori

11 Apr 2007, 21:40

@redhunt... daca o sa-i indoaie tabla, las-o sa se descurce singura cu politia/asigurarile/service-ul, si o sa se invete singura sa conduca :P

In alta ordine de idei, bine ai venit !

Daca dupa 1000 km esti multumit, stai sa vezi senzatii dupa ce iesi din rodaj si o forjezi, inclusiv in curbe :P

11 Apr 2007, 22:09

redhunt incerca sa ne salveze pe noi... :lol:

11 Apr 2007, 22:21

Draga Cornel, de forjat nu am forjat, dar in curbe nu am rezistat si am intrat un pic mai "agresiv". Bine ca nu am avut geamurile deschise ca nu stiu ce mai ramanea in masina (sticle apa, gps, radar).
Am cam vazut ce poate dar astept un transfagarasan sau un bran sa ma lamuresc complet :twisted: ! (Si sa iasa si motorul asta din rodaj).

@Mihai L cred ca ar fi bine sa pun un grafic cu orele in care se afla pe sosea si traseul. Eh glumesc.. va dati seama! :) nu e chiar asa de periculoasa!

12 Apr 2007, 06:41

@redhunt: Nu astea erau modelele de alfa care aveau cutia de viteze langa grup (incorporat)??

12 Apr 2007, 12:16

@Verga_cip: nu sunt sigur ca am inteles intrebarea ta.

motorul nu este dispus transversal ca la masinile actuale, ci longitudinal ca la dacie. Cutia de viteze este in fata, tractiunea este fata. Te rog repeta intrebarea cu mai multe detalii.

12 Apr 2007, 13:01

Deci, la una din modelele de alfa, cu tractiune SPATE, cutia de viteze e "lipita" de grup. Dupa cum spui tu, nu e modelul asta!

Mie mi s-a parut ciudat ca alfa sa puna o cutie lipita de grup...normal ar fi cutia langa motor si cardan pana la grup. se pare ca la modeul asta de care zic eu e invers, cardan pana la cutie, cutia lipita de grup...

12 Apr 2007, 20:33

Stiu despre ce vorbesti acum.
Am vazut o cutie din aia. Nu mai shtiu ce model de masina era dar era sigur diesel , tractiune spate si m-am distrat copios pentru ca era o enormitate de cutie. Avea inclusiv discurile de frana pe ea. S-au chinuit putin sa o dea jos de pe masina :).

22 Mai 2007, 22:36

$1 scrie:$2redhunt: Nu astea erau modelele de alfa care aveau cutia de viteze langa grup (incorporat)??

alfa 75 avea cutia cum zici tu. motor 2.0i cca 150cp 2 delcouri

23 Mai 2007, 09:18

welcome si sa te bucuri de noua masina :D

24 Mai 2007, 17:55

hai cu pozeleee...cu Focusul.....
Răspunde