Switch to full style
Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Salut

22 Apr 2007, 09:53

Salut tuturor sunt membru nou al Forumului deoarece mi-am luat shi eu o mashinuta Ford :D De fapt nu am luat-o inca astept sa vina cam pe 25 aprilie shi nu mai am rabdare.
Mashina in cauza este un Focus ST shi mor de nerabdare sa-l vad. Sper sa nu fiu dezamagit de calitatea shi fiabilitatea fordurilor ca pana acum am avut peugeot shi mi s-a cam acrit. Poze shi alte chesti pe mai tarziu. Va multumesc tuturor.......

PS de unde pot face rost de un aptipild cu sigla?

22 Apr 2007, 10:12

Super mashinutza trust me
Aptzibild cautzi pe forum autocolante club ford si vei gasi o lista
Ca aspect al acestei mashinutze are motor de volvo 5 in linie turbo este o dementza
Cu Stima

22 Apr 2007, 10:34

ooo, avem o alta bomba printre noi :) asteptam poze cand iti vine torpila! :D

22 Apr 2007, 10:47

ST ... portocaliu sau albastru?? io as vrea sa fie albastru ...

bine ai venit "pintre" noi, sper ca locsoru' asta sa-ti fie de folos

22 Apr 2007, 11:02

mie mi-ar place portocaliu, arata beton
bine ai venit si asteptam pozeeee

22 Apr 2007, 11:09

Salut si bine ai venit!

Intradevar, o masina cu totul speciala. Nu prea vezii din astea pe strazi. De poze nici numai zic :)

Te rugam sa completezi locatia in profil, ca sa stim pe unde sa cascam ochii dupa ea :)

Numai bine!

22 Apr 2007, 11:18

Proaspat sosit din tari indepartate, te salut si eu si iti urez un bine ai venit!
Nu stiu sa existe vreun forumist care ar spune "NU" unui ST asa ca este clar ca ne-ai da gata pe toti. Sa o stapanesti sanatos si nu are rost sa zic "fara probleme" pentru ca oricum nu vor fi. Cand ai timp, poti sa cercetezi un pic pe aici: http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=2696&start=100
Multa bafta!

22 Apr 2007, 13:31

merci tuturor....
este Electric Orange sincer imi place mai mult decat albastru. Sper sa nu fie probleme cu ea ca m-am cam intins cu leasingul :P Poze o sa pun shi eu cam peste 2 sapt ca o iau cu o zi inainte sa plec din Bucuresti shi sunt plecat vreo 2 sapt shi nu cred ca mai intru pe net pana revin.

22 Apr 2007, 13:41

uiuiui...mortala culoarea...dar si 1500 euroi :)

22 Apr 2007, 13:42

pacat , eram curiosi ( eu totusi am " pipaito " la expo in budapesta )

22 Apr 2007, 18:18

Bine ai venit !

Masina ta ii face invidiosi pe multi de pe aici... :oops:

Asteptam un thread la "Masinile Membrilor !"

22 Apr 2007, 19:46

Felicitari pt alegere...este o masina superba.....de culoare nici nu mai spun....estea superba si ea....
Asteptare usoara....

BTW....cat te`a costat leasingul??
Avansul....ratele (cu tot cu casco si tva) si daca ai sau nu valoare reziduala.....

Kiar sunt curios.....

23 Apr 2007, 06:35

Inca un ST-ist... :D super. Bine ai venit!

23 Apr 2007, 11:05

Foarte tare masina,culoare super,cum a mai zis cineva nu vezi asa ceva la fiecare colt de strada.
Răspunde