Switch to full style
Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

My new car - Fiesta 1.4 TDCi Titanium

20 Mai 2010, 14:09

In primul rand, salutare tuturor membrilor acestui forum! 
De ceva vreme mi-am facut o obisnuinta in a intra si a citii cat mai multe topic-uri despre noul Ford Fiesta, si astfel mi-a fost mai usor sa iau decizia de a cumpara primul meu Ford, din viata mea. Evident ca primul argument in achizitia masinii a fost designul care pe mine m-a impresionat in mod deosebit, drive test-ul pe care l-am facut cu una din masinile reprezentantei Ford din Sibiu, acest forum cu tot ceea ce am gasit si am citit in el, si nu in ultimul rand, faptul ca de 2 ani conduc un Ford Fiesta (masina de serviciu).
Asadar, in aproximativ 1 luna, sper sa conduc noua masinuta pe care o astept cu nerabdare.
O sa revin cu poze, dar pana atunci pot sa va spun ca e vorba despre un Fiesta Titanium in 5 usi, motorizare 1.4 TDCi, la care am mai pus urmatoarele dotari optionale:
- jante de aliaj de 16" (standard erau de 15");
- eleron sport;
- geamuri fumurii;
- culoare vopsea Hot Magenta;
- senzori de parcare spate si oglinzi electrice;
- senzori de ploaie, faruri automate, oglinda interioara heliomata parbriz incalzit si pilot automat (Tehnology Pack 1);
- aer conditionat automat;
- radioCD cu MP3 (bluetooth si comenzi vocale);
- airbag-uri cortina. 

Re: My new car - Fiesta 1.4 TDCi Titanium

20 Mai 2010, 16:13

felicitari si bine ai venit in club...ai pus ceva pe ea...la cat te duce toata distactia?

20 Mai 2010, 17:07

11.300 € + 3 Vouchere.

21 Mai 2010, 10:32

Faina masina, s-o folosesti sanatos, dar cu jantele te-ai cam intins, iti spun din experienta.
In primul rand o sa fie mai scumpe cauciucurile, in al doilea rand la motorasul acesta se simte pierderea la demaraj chiar si cand treci de la R14 la R15, de R16 nici nu mai zic, in al treilea rand o sa fie cam rigida, in al patrulea rand o sa mearga directia mai greu.

22 Mai 2010, 15:18

Probabil acesta e si motivul pentru care nu se ofera jantele de 17", decat la motorizarea 1.6 TDCi.

04 Iul 2010, 11:33

Asa cum am promis, revin cu cateva poze. Am ridicat masina de la reprezentanta miercuri, 30.06.2010, am parcurs pana acum 400 de km, si sunt extrem de incantat de masina.
Fişiere ataşate
poza 3.jpg
poza 2.jpg
poza 1.jpg

04 Iul 2010, 12:44

Super frumoasa. S-o stapanesti sanatos, fara incidente.

04 Iul 2010, 17:34

Superba masina,atit ca dotari ,motorizare,aspect exterior/interior. =D> Culoarea aceasta face toti banii,este extraordinara. ;)
Sa o folosesti sanatos si sa te bucuri de ea sute de mii de km ,fara probleme si incidente. :D/

16 Iul 2010, 16:37

frumos interior ,sa o stapanesti sanatos

18 Iul 2010, 11:13

Arata bine ;)/. Sa o stapanesti sanatos.

18 Iul 2010, 17:28

=D> superbbbbb, felicitari si milioane de kilometrii

18 Iul 2010, 17:46

superba! drumuri bune si mii de km fara incidente!foarte fain interiorul si eleronul sport!

24 Iul 2010, 14:28

foarte frumoasa, cum zice si daniel, mai bine ramaneai cu jante pe 15, sunt mult mai ok si nu arata mai rau decat cele pe 16, eu am niste jante pe 16 care le-am cumparat in graba si sunt indoite, dupa ce le-am cumparat am inceput sa ma gandesc, daca eu acum cu jantele astea pe 14 mi se pare ca imi consuma putin cam mult, cat o sa-mi consume cu jantele pe 16? cat timp sa reusesc sa le pastrez fara sa le indoi... avand cauciucuri pe 50 parca.....si sa revin la subiect, sa o stapanesti sanatos fara incidente neplacute :)
Răspunde