Switch to full style
Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

HAwdy Ford Brother'S

08 Mai 2007, 09:55

:D Salutare la toti posesorii de fordulete si forduri.Iaca tocmai ieri reusii si eu sa ma bag pe forum ca de cand tot ziceam ca imi fac si eu user aici a trecutr o gramada de timp, bine ca sunt si eu aici,ca vad ca sunt o gremada de impatimiti ai fordului si ii felicit pe acesta cale.Cat despre mine sunt din Bucuresti,24 de ani si fericitul posesor sau asa cred al unui bibelou de Ford Sierra din '89 si sper cat mai curand posesorul unui New Fusion. Asa ca bafta tuturor si drumuri linistiete si placute !!!!

08 Mai 2007, 10:05

Bine ai venit pe aici pe forum, printre fordisti!
Nu-mi aduc aminte sa-ti fi vazut un topic al masinii pe la "Masinile Membrilor". Daca u exista, poate il faci cand ai timp pentru ca aici se cer multe, multe poze sa ne clatim si noi ochii cu diverse bijuterii, bibelouri, animale (vezi Foca) sau eu stiu ce alte denumiri pentru Fordurile noastre care ne fac drumurile mai placute.
Sambata, pe 12 mai, o sa fie o intalnire a forumului la Academia Militara (mai multe detalii la sectiunea "Evenimente") si sper sa te vad acolo pentru ca eu sigur imi voi aduce Foca la plimbare prin Bucuresti.
Pana atunci, multa bafta si drum lin!

17 Mai 2007, 15:21

Bine ai venit si asteptare cat mai putina pt.Fusion,si apoi poze.

17 Mai 2007, 16:06

Bine ai venit. Asteptam poze mai intai cu Sierra :)

17 Mai 2007, 16:09

iti doresc sa devi cat mai repede posesor al unui new fusion si bine ai venit

17 Mai 2007, 18:25

Salutari si bine ai venit. Si io sunt nou paici :)

18 Mai 2007, 14:20

Bine ai venit,asteptam POZE cu sierra si mai incolo si cu fusionul.

18 Mai 2007, 15:21

welcome :D

20 Mai 2007, 21:50

bine ai venit. vrem sa vedem bibelou` :shock:

21 Mai 2007, 09:00

bun venit si te asteptam si la intilnirile noatre! vezi sectiunea evenimente unde poti gasi mai multe detalii.
Răspunde