Switch to full style
Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

black beauty :D

08 Noi 2005, 16:39

ea e fiesta mea noua, pana la urma vineri am luat-o, exact de ziua mea :icon_mrgreen: si sper sa fie o masinutza norocoasa ca si dacia, "fosta" :icon_biggrin:

e cea mai frumoasa masina din lume :emot-heartbeat:

08 Noi 2005, 16:49

felicitari , foarte frumoasa masinutza ... si La Multi Ani :icon_biggrin:

08 Noi 2005, 16:53

multumesc :D
dadada, e superba. acum ma enerveaza ca stau la numai 10 minute de serviciu :icon_lol:

m-am dat cu ea pe autostrada in weekend, ce mi-a placut :icon_mrgreen:

ah, chiar, sa imi fac si eu signatura, am cu ce acum :icon_wink:

08 Noi 2005, 17:08

daca e noua nu recomand sa dai in ea. fa-i rodajul ca la carte si te va scuti de f. multe probleme in viitor.
exista undeva un tutorial despre cum trebuie facut rodajul si am sa incerc sa il pun aici (cu amabilitatea d-lui BV75NOR :icon_mrgreen: )

ps: la multi ani si multi km fara incidente!

08 Noi 2005, 17:14

din cate am inteles are rodajul facut. stiu ca nu e bine sa o fortez la inceput, dar nu m-am putut abtine :)

08 Noi 2005, 17:37

parerile sunt impartite. unii spun ca masina vine rodata din fabrica, altii spun ca motorul nu e rodat corespunzator in momentul achizitionarii.
oricum, daca vrei sa nu ai probleme in viitor e bine sa mergi usor cu ea in primii 5000km.
in fct. de zona in care are cuplu maxim exista niste formule dupa care se calculeaza turatia recomandata pentru plajele de <500km, 1000km-1500km-2000km-2500km si 2500-5000km, asta daca retin exact. daca te intereseaza fac niste sapaturi.

08 Noi 2005, 23:36

Masina ar fi trebuit sa vina cu un manual de utilizare ! Daca nu, cere-l la vanzator! Acolo ar trebui sa fie si detalii despre rodaj. Din cate am inteles, daca nu ma insel, rodajul din fabrica nu e complet, ii mai faci tu fro' 1.500-3.000 de km ! (depinzand de masina).
"stau la numai 10 minute de serviciu " Vreau si eu!! Oricum cand o sa-mi vina nu stiu ce o sa fac mai intai, sa o studiez prin toate colturile sau sa ma plimb cu ea in nestire :D
Aaa, ai reusit sa rezisti tentatiei de a dormi in ea prima noapte dupa ce ai ridicat-o ? :icon_lol:

09 Noi 2005, 03:39

nu cred ca se dau detalii despre rodaj in manualul de utilizare, cel mult chestii generale.

09 Noi 2005, 16:34

a, stati linistiti, tot ce scrie in manual este ca in primii 200km sa nu abuzezi de frane, ca sa se poate aseza placutele pe discuri si easy cu cauciucurile tot ca sa se aseze...

aa, si mai scrie sa nu race in primii 2500km, adica pana la prima revizie....care e gratuita :))

@mihalcea: pune "tutorialul" ala aici, caci e nevoie de el...:))merge un topic separat...:))

@boo: happy boithday and enjoy your car....

a mea nu are jante si prin grija invidiosilor nu mai are nici siglele Ghia :icon_evil:

09 Noi 2005, 20:43

in manual nu scrie nimic de rodaj, e un tabel cu turatiile, dar e general, adica nu are nici o importanta cati km are masina la bord.

in alta ordine de idei...

[si aici pregatiti-va, pentru ca e numai prima din seria de intrebari stupide care vor urma :icon_lol: ]

este posibil prin absurd sa fi dat eu kilometrajul _putin_ inapoi? pentru ca am umblat la butoanele alea ca sa potrivesc ceasul, si acum am impresia ca imi arata mai putini km decat inainte. ma refer la kilometrajul total, nu "kilometrajul instantaneu" resetabil, parca asa-i spune in manual.

oricum n-am avut intentia sa resetez nimic, acum sunt la ultima liniuta din primul plin si vroiam sa ii fac consumul... si acum nu mai sunt sigura ca ala e numarul bun de km.

09 Noi 2005, 23:14

umbla vorba ca kilometrajul ar putea fi resetat o data, in primii 100 km (ca sa ti-o dea la dealer cu 0 km la bord)

10 Noi 2005, 13:05

dealerul poate sa reseteze km de cate ori are chef, cu diag-ul....

10 Noi 2005, 19:35

Sa-ti traiasca si sute de mii de km fara probleme!

10 Noi 2005, 22:18

Sa o stapanesti sanatos....e superba masina.....cheltuieli cat mai putzine.... :icon_cool:
Răspunde