Daca va avea grija de ea cel putin cat am avut eu, masina se va mentine in stare excelenta mult timp.
PRIMA grija cand am adus-o din Germania a fost sa-i dau jos contraaripile de plastic de la roti si am urcat-o pe cate 2 europaleti sub fiecare roata. M-am bagat sub ea cu furtunul de apa si peria de covoare

) si am frecat toata burta si absolut toate suprafetele de dedesubt, inclusiv am dat jos toba si barele fata spate ca ca pot face operatia ca lumea. Dupa uscare am aplicat 3 straturi TEROSON suflat cu pistolul...am pus inapoi toate acareturile si gata...Dupa o iarna crunta 2003-2004 in BV in vara lui 2004 totul era intact...Acum e treaba lui Elikratos sa controleze si sa reimprospateze treaba if necessary...Stiam ca neprotejate intra rugina in tabla...Aveam experienta cu Sierra diesel...
Oricum procedura asta o voi aplica pe Focus de indata ce il aduc...Il recomand cu caldura tuturor celor care vor sa tina masina mai muta vreme..Pentru mai multa protectie, peste Teroson se poate da cu antifon romanesc din ala cauciucat...e super beton...Costurile sunt foarte mici, pana in 1 milion lei pentru materiale.,...Manopera e gratis daca o faci in curte cum am facut eu...