Switch to full style
Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Mesaj de bucurie

17 Noi 2010, 03:02

Buna,

Am devenit membru pe acest forum acum vreo 7-8 luni, cand imi cautam o masina si doream sa ma informez cat mai bine. Intre timp m-am ales cu un Focus si am intrat periodic pe aici, pentru ca discutiile mi se par in mare parte foarte utile si foarte constructive si pentru ca sunt o gramada de oameni pasionati de masinile lor.

Sper sa nu deranjez nimeni cu deschiderea acestui topic, dar tot ce am vrut sa spun este ca Focusul meu este o masina grozava. Cam pe orice forum intri vei vedea oameni care isi lauda masinile, pe care nu trebuie neaparat sa-i crezi pentru ca sunt in mare parte subiectivi, dar eu m-am convins ca am facut alegerea buna. Am condus toate compactele pe care mi le permiteam la acel moment (Golf 4, 307, Megane, Seat Leon, Alfa 147, Focus) si pana la urma am decis sa o cumpar pe Foca. Si sunt cel mai multumit om din lume. Sper sa nu vorbesc intr-un ceas rau, si sa nu apara ceva probleme, dar Focus 1 este o masina minunata. Alearga bine, suna frumos, e stabila, confortabila, nepretentioasa, incredibil de placuta la condus, sportiva, economica, iar de fiabilitate nici nu vreau sa mai vorbesc pentru ca realmente m-a surprins.

Si desi nu imi placea initial ca si aspect, am ajuns sa o iubesc.

Am avut inainte un Seat Ibiza din 2003 cu care am avut o groaza de probleme si eram pe undeva convins ca orice masina second as alege va fi cam la fel. Am condus o groaza de masini in viata mea, toate marcile si modelele, de la Dacii 1300 la BMW M6 si de la Oltcit la Audi Allroad, deci pot spune ca stiu cam ce-mi doresc de la o masina care sa ma faca sa ma bucur de condus. Nu mi-as da Focusul pentru nimic in momentul asta si singurul meu regret este ca imbatraneste. :)))

Va doresc sa va bucurati si voi de Focusurile voastre la fel cum ma bucur eu de al meu!

Re: Mesaj de bucurie

17 Noi 2010, 04:34

Salut,

Sper sa te bucuri in continuare de ea si sa nu ai parte de incidente.
Fruntea sus (ai FORD) si la càti mai multi km.

Stima
Leon-Milano

17 Noi 2010, 10:11

Nu deranjeaza mesajul, deranjeaza sectiunea unde ai postat, dar am rezolvat. Avem sectiunea TOTUL DESPRE MEMBRI unde poti sa postezi atat poze cat si diverse lucruri despre tine!

Bine ai venit in club, ne bucuram ca-ti place masina!

17 Noi 2010, 20:03

Bine ai venit in club, asteptam poze si mai multe detalii, an de fabricatie, motor, dotari, efventuale probleme etc.

18 Noi 2010, 01:48

Am condus o groaza de masini in viata mea, toate marcile si modelele, de la Dacii 1300 la BMW M6 si de la Oltcit la Audi Allroad, deci pot spune ca stiu cam ce-mi doresc de la o masina care sa ma faca sa ma bucur de condus. Nu mi-as da Focusul pentru nimic in momentul asta si singurul meu regret este ca imbatraneste. :)))

Va doresc sa va bucurati si voi de Focusurile voastre la fel cum ma bucur eu de al meu![/quote]

nu pot crede ca focus 1 este superior audi allroad, aici nu te pot crede, dar in fine multumim de urari , si ne bucuram ca iti place Ford.

18 Noi 2010, 12:35

@georgemircea
Iti dai seama ca nu se compara. Ma refeream la altceva. E vorba totusi de o masina pe care am dat 4000 de euro si de la care nu aveam asteptari foarte mari din niciun punct de vedere. Ce am vrut sa zic e ca pot sa compar si sa-mi dau seama cum trebuie sa mearga o masina care sa ma impresioneze. Si Focusul e o masina absolut excelenta. :D

18 Noi 2010, 12:47

absolut? nuuuu, cam mult spus,si nici excelent nu i se potriveste. este o masina corecta,si suficient de fiabila. Cultura noastra in materie de masini,s-ar reduce la audi, bmw si vw, pacat ca si la mecanici e la fel..... Eu personal ma bucur ca exista si o masina acesibila cum ar fi ford( la second hand ma refer, ca de noua.... nu prea),si care face acelasi lucru ca audi ,bmw sau vw si la bani mai putini, e adevarat ca sant clase diferite,si mai cred ca putina educatie nu ne-ar strica in materie de ce masina ni se potriveste fiecaruia, natie mai fudula ca romanul mai rar pe lume.

18 Noi 2010, 13:33

bine ai venit =D> si bucurate de masina cat mai mult,sunt masini bune,si eu o sa imi iau ford focus uramatoarea masina pentru ca sunt masini foarte bune!

km cat mai multi si fara incidente,asteptam pozee si detalii mai multe ^^
Răspunde