Switch to full style
Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

CEVA DEOSEBIT, FORD 8100

23 Noi 2010, 20:32

Ce sa zic, ar fi multe de zis....
Cum am ajuns aici???
Destul de simplu,... sunt cunoscut pe acest site ceva de genul "nepotul cu BMW" al lui lyvmh, cred ca suna cunoscut , atat el cat si eu...
De unde cunoscut??? ... de la intalnirea Clubford de la Tirgu Mures.... poate mai tineti minte cei care ati participat atunci un tanar cu BMW seria 3, visiniu, care scotea ceva fum din roti...
Printre altele cred ca, unchiasu meu, lyvmh, v-a mai scris pe aici ca am reusit sa rup in doua motoru la BMW-ul cu care am fost la Tirgu Mures, masini bune BMW-urile astea, dar nu prea rezistente.
Intre timp am dat troaca (seria 3-iul) cu motoru rupt pentru un Suzuky Vitara, masina buna, de teren, am facut multe cu ea, si inca mai fac, rezista :D
Intre timp, m-am hotarat sa ma si insor, toate bune si la locul lor, dar la o nunta nu poti sa apari cu Suzuky Vitara, :)) asa ca m-am hatarat,, mi-am luat BMW, de data asta seria 5, limuzina neagra, cu motorizare de 2,5 , cutie automata, full, full, fara piele, ...
Ce sa va zic, dragostea pentru BMW nu o sa dispara niciodata, dar firma costa bani, adica ai BMW, trebuie sa cheltui mult cu ele... asa ca decat sa iei o masina care te usuca la buzunar, mai bine un utilaj SERIOS care iti aduce bani atunci cand sti sa-l exploatezi corect... ;)
Asa ca am vandut un BMW seria 5, 525 TDI automatic, pentru ce????
<<<TRACTOR FORD 8100>>>, adica am scapat de o masina care papa bani si am luat un utilaj care face bani.
Deocamdata pun poze cu utilajul, sper sa fie ceva deosebit pe acest site, si cu toate ca anul acesta nu am putut sa vin la intalnirea de la Brasov, sper ca anul viitor sa fiu CAP DE COLOANA la Sibiu, asta cu un mic ajutor din partea clubului, si sigur va fi ceva frumos ;) ;)
Va las sa admirati pozele, iar pentru detalii, ne mai auzim ;)
Pozele vor fi in album.

Re: CEVA DEOSEBIT, FORD 8100

23 Noi 2010, 20:39

frumos!!!!!nu ne dai si noua mai multe detalii despre el.este interesant.ce motor are?cate galeti papa?

23 Noi 2010, 20:49

Intai sa-i zicem "BINE AI VENIT" si sa recunoastem ca avem un membru DEOSEBIT, printre noi, e nepotu meu, si pot spune ca este deosebit, si stiu foarte bine cand spun asta de ce o spun.
Am sa va povestesc asta altadata, acum sa il primim cum se cuvine...multe ore de lucru pe ogoarele patriei ;) :)) :)) :)) , cred ca nu gresesc bitzule?? =D> =D> =D>

24 Noi 2010, 08:11

Hai sa punem ceva poze si aici, iar pe parcurs am sa aduc si poze cu masinile ce am avut, iar povestea nu incepe cu BMW-u seria 3 cel visiniu, ci cu totul altceva, dar mai avem timp si de asta.
Acum poze cu Utilaju Albastru ;)
Fişiere ataşate
P1180435.JPG
P1180429.JPG
P1180437.JPG
P1180432.JPG
P1180426.JPG
P1180428.JPG
P1180427.JPG
P1180431.JPG
P1180430.JPG

24 Noi 2010, 08:26

Stai nepoate sa pun eu o poza cu BMW-ul tau, ala visiniu ;)
Fişiere ataşate
P1120221.JPG

24 Noi 2010, 10:24

deci tractorasu asta zici ca e unul din tractoarele alea din "Cars" care dormeau pe camp cu rotile in sus =))

super tare scula, nu zic "asfalt intins" ci ... "pamant reavan"

24 Noi 2010, 10:38

Mersi, intradevar tare scula, si unde mai pui ca e si 4x4, asa ca nu este neaparat nevoie sa fie "pamantul reavan" ca trage, mai bine sa zicem "tarla intinsa", multe hectare, ca tare ii mai place sa traga plugu dupa el ;) :))

24 Noi 2010, 15:52

$1 scrie:$2rumos!!!!!nu ne dai si noua mai multe detalii despre el.este interesant.ce motor are?cate galeti papa?

Motoru este un 6 in linie de 120 CP, iar consumu se situeaza pe la 15 litri la hectar.

24 Noi 2010, 16:10

Acuma nu vreau sa fiu carcotas, dar Fordul asta 8100 seamana leit cu tractoarele romanesti pe care le vedeam pe ogoarele patriei - chiar e Ford? au facut romanii tractoare dupa ford, sau e cioaca?

Oricum ar fi, sa te poarte sanatos si sa te umple de bani; drive safe!

24 Noi 2010, 18:46

Sa inteleg ca tragi tu pe el? :D
Adica te-ai coborat din BMW serie 5 limuzina neagra si te-ai urcat pe Ford serie 8(100)?? :-O
Daca-i asa sa-l stapanesti sanatos! ;)

Ce-ti ie cu lumea asta in ziua de azi!

24 Noi 2010, 18:59

Frate ai mari sanse la "Fermier caut nevasta"... ;) asta daca nu esti insurat deja... :D
Daca erai mai aproape de mine te cautam... pentru lucrari agricole...
Vezi ca trebuie sa ii iei un frate ca sa faci treba ca lumea... :)
Asteptam niste poze cu tine in el pe tarla prin noroaie si brazde pana la gat ca sa vedem cum va descurcati in timpul procesului de productie... :D

24 Noi 2010, 19:49

<temir> "Acuma nu vreau sa fiu carcotas, dar Fordul asta 8100 seamana leit cu tractoarele romanesti pe care le vedeam pe ogoarele patriei - chiar e Ford? au facut romanii tractoare dupa ford, sau e cioaca?"

Intradevar, seamana, dar este o mica-mare diferenta intre ele, diferenta de motorizare, de tractiune, de confort la condus, adica fordu chiar stie sa faca tractoare.

<O'neill> "Sa inteleg ca tragi tu pe el? :D
Adica te-ai coborat din BMW serie 5 limuzina neagra si te-ai urcat pe Ford serie 8(100)?? :-O
Daca-i asa sa-l stapanesti sanatos! ;)

Ce-ti ie cu lumea asta in ziua de azi!"

Da, pe asta eu trag, asa cum am mai spus mai sus, BMW-ul a fost un moft care papa bani, Fordu asta seria 8(100) e o mini fabrica de produs bani, tarlale mari iti trebuie si pofta de munca ;)

<Florin21> " Frate ai mari sanse la "Fermier caut nevasta"... ;) asta daca nu esti insurat deja... :D
Daca erai mai aproape de mine te cautam... pentru lucrari agricole...
Vezi ca trebuie sa ii iei un frate ca sa faci treba ca lumea... :)
Asteptam niste poze cu tine in el pe tarla prin noroaie si brazde pana la gat ca sa vedem cum va descurcati in timpul procesului de productie... :D"

Florine, sunt insurat, am zis mai sus, iar Fordu asta 8100 e fratele mai mare la U 650-ul pe care il am in Ferma mea, am sa vin si cu alte poze, si mai am si un Class pentru paioase ;) precum si multe alte necesare pentru a lucra pamantul.
Asa ca BMW-uri ne putem lua oricand, e simplu, mai greu cu intretinerea, iar fara munca nu poti face nimic in ziua de azi ;) si daca ati sti ce frumoasa e agricultura....

29 Noi 2010, 11:32

Am pus ceva poze in album, sa se vada ca nu mai am sanse la "fermier caut nevasta" :D

08 Dec 2010, 13:14

Nepoate, pusesi grau???
Mai ai de lucru, ca nu mai intrasi si tu deloc pe aici sa ne mai povestesti una alta??
Sa ne pozezi si plugu de zapada cand pleci cu el la dezapezit :D

08 Dec 2010, 13:22

am si eu unul
Fişiere ataşate
bllljmS7CNaXbcDG0427.0.jpg

09 Dec 2010, 09:11

Frumos... este functional??? il vinzi???

10 Ian 2011, 13:18

la mine in faget e unul dinasta vechi ca si cel din poza... daca te intereseaza intreb cat cere pe el
Răspunde