Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
21 Ian 2011, 11:04
Salut!
Sunt nou abea in decembrie m-am cumparat un Ford Focus Turnier Tdci 1,6 110 cp rosu din 12 - 2007. Sincer sa fiu nu prea stiu multe despre forduri, nu stiu in ce pachet se incadreaza ?!? masina are urmatoarele dotari :
Faruri ceatza, parbriz incalzit electric, incalzire in scaune fatza, A/c , computer bord, volan piele in 4 sipite cu tempomat pe el , comenzi volan la mp3 player , cu navi , bluetooth pt conectarea a telefonului, 2 geamuri electrice (sofer si cel din dreapta), esp,abs. geamurile spate sunt fumuri din fabrica, senzori parcare spate si carlig.
Ce parere aveti?!? in ce gama de dotari se incadreaza ? Sper ca in curand sa fac si poze cu ea .
21 Ian 2011, 11:17
daca ar fi Ghia sau Titanium, ar avea un "badge" montat pe aripi, acolo unde se mai pune lucasul de semnalizare, si/sau pe bandoul geamului de la usa spate
daca nu are, e un Trend facut la comanda, pt ca vorbesti despre niste optionale "neuzuale" pt Trendurile vandute in Romania in 2007
scrie VIN-ul masinii aici (seria care incepe cu WFO ....), ca sa aflam mai multe
21 Ian 2011, 11:28
Eu as zice Trend pnetru ca si eu am tot Trend cu toate ca am unele optionale in plus (eu am 4 geamuri) si unele in minus - parbrizul incalzit.
Ce tapițerie ai? Daca este din textil atunci este Trend - daca este din plus atunci este un nivel superior de dotare.
21 Ian 2011, 11:51
VIN o sa il trec mai deseara ! Masina e cumparata din Germania.
Tapiteria e din material in doua culori ,rosu cu negru.
21 Ian 2011, 17:24
VIN : WFOWXXGCDW7M26206
Pozele l-am facut dar sunt prea mari.., asa ca am sa fac ceva mai micute si o sa le incerc sa le incarc.
21 Ian 2011, 18:09
Denumirea si continutul "pachetelor de dotari" difera de la o tara la alta.
21 Ian 2011, 22:28
Ce mai conteaza ce echipare este, important este ca e destul de dotat si ca merge bine. Asa ca multi km. fara probleme.
22 Ian 2011, 01:13
Multumesc ! eram doar curios !
Si vreau sa va intreb ceva pe cei care aveti Turnier (brekuri)? Acuma seara am fost cu ea, in sfarsit pe un drum din afara orasului si mi se pare mie...!?! ca, spatele nu e foarte stabil, uneori am impresia la denivelari sau curbe ca da sa fuga , e normal pt focus?!?! am facut un test la telescoape testul imi aratau 86% pe spate si 89% pe fatza mi se pare ciudat eu am mai avut brecuri dar asa ceva nu am patit ( un pic la golf 4 , la vw touran nu am avut probleme , si nici opel astra recunosc cele 2 erau un pic mai joase cel putin asa am eu impresia) o fi geometria (cadera rotilor) pe puntea spate ? sau asa sunt ele!?! sincer curbe care cu touranul le luam leger cu 130 Km/h cu fordul imi era morcov la 100 km/h
22 Ian 2011, 23:37
Cauta pe forum ca s-a mai discutat, eu inclin sa zic ca e de la telescoape.
16 Mar 2011, 10:34
Am rezolvat problema cu "dansatul" pe drum era problema telescopul spate pe dreapta acum merge perfect!