Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
15 Feb 2011, 19:39
Salutari tuturor si bine v-am gasit! Sunt proaspatul posesor al unui Focus Ghia(+ ceva optiuni) 2.0TDCI din 10/2008. Am cumparat masina de la un dealer Ford din Aachen cu 89400km la bord acum 3 saptamani. Voi reveni si cu poze cand le voi face.
Am vrut doar sa va salut si sa va urez tuturor kilometri multi si placuti in masinutele voastre !!!
15 Feb 2011, 20:43
Felicitari de achizitie, si la fel si tie, multi kilometri fara probleme. Pana ce pui poze cu masina, poti sa o descrii un pic, ce are/ce nu are, cati bani, etc.
Sa auzim numai de bine!
15 Feb 2011, 23:39
Este versiunea Ghia de Germania + cateva dotari suplimentare, are aproape de toate. Este gri inchis metalizat (gri royal se cheama culoarea in Belgia si in Germania), stare impecabila pot sa zic. Este o masina buy back iar eu am luat-o la 3 luni dupa reachizitionare cu un pret bun zic eu.
Masina a fost prima data inmatriculata in 24/10/2008 si avea la cumparare exact 89376Km.
Dealerul (reprezentanta Ford) a oferit un an garantie la motor si cutie si garantia ca masina este in stare perfecta de functionare la momentul cumpararii si pentru siguranta mi-am facut tot prin acelasi dealer o asigurare suplimentara (A1 - in caz de defectiuni) pentru 250 E pe an.
Pretul initial cerut a fost 11950, pret de care el tinea cu dintii, dar pana la urma negociind destul de hotarat pe o perioada mai lunga am scos-o la 11500E si schimbul de ulei si filtre aer + combustibil gratuit. Actele au mai costat 200 E cu numere pt 2 saptamani dar marele avantaj a fost ca el s-a ocupat de tot, insemnand ca dupa ce si-a vazut banii in cont eu a trebuit doar sa dau doua semnaturi la autoritatea rutiera germana din Aachen unde m-a dus un angajat si apoi sa iau masina, dar si asta facuse parte din negociere.
Deci in total: 1500 + 200 acte + 250 asigurare suplimentara = 11950E.
Toate intretinerea masinii s-a facut la acelasi dealer cu toata evidenta si toate actele necesare prezentate cu o transparenta totala si o seriozitate neobisnuita pt mine ca roman, desi acum locuiesc in Belgia. Intentionez sa continui sa fac reviziile si rezolv orice eventuala problema tot acolo tinand cont ca locuiesc la doar 140 km de locatia acestuia.
Daca vreti o sa va scriu si o lista cu dotarile masinii odata cu urmatorul mesaj.
15 Feb 2011, 23:45
foarte frumos, bravo si sa-i faci poze...