Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
24 Mar 2011, 18:49
Salut!!
Am si eu un Ford Probe din 1995, 2.5 , 163 Cv, 199.000 km.
Numele meu este Alex si am 24 de ani , stau in Bucuresti.
- Fişiere ataşate
-

24 Mar 2011, 18:52
Bun venit in club . Este foarte frumoasa . La cat mai multi km impreuna fara incidente .
24 Mar 2011, 19:21
$1 scrie:$2un venit in club . Este foarte frumoasa . La cat mai multi km impreuna fara incidente .
Ms la fel!!
24 Mar 2011, 22:22
Frumoasa masina. Multi km. fara probleme.
26 Mar 2011, 15:14
Arata bestial masina pe alb, iti complementeaza montantii inchisi la culoare in partea din spate, majoritatea probe mk2 pe care le-am vazut sunt albastre sau rosii, asta e chiar ceva inedit. Spor la km!
26 Mar 2011, 15:23
Foarte frumoasa.
Multi km fara probleme !
Poate mai adaugi cateva poze cu interiorul.
28 Mar 2011, 07:23
frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si te rog pune si niste poze din interior
28 Mar 2011, 13:32
$1 scrie:$2rumoasa masina sa o stapanesti sanatos si te rog pune si niste poze din interior
Ms ms ms
Voi pune si niste poze din interior , dar va spun ca nu arata cine stie ce ... am investit mai mult in piese nu in tuning :p
http://tinypic.com/r/294ifbk/7Voi face astazi una special.
05 Apr 2011, 20:54
Bine ai venit Alex!
Foarte frumoasa masina, imi aduc aminte si acum primul Probe pe care l-am vazut. Cred ca aveam fro' 8 ani si am ramas :-o. Imi place ca ai pastrat linia masinii si nu ai tiganit-o cu stikere MOMO, Kg de fibra si alte dracii.
Poate ne vedem candva la o intalnire ceva sa iti vad "jucaria" de aproape.

Marian
15 Mai 2011, 16:33
Intra-adevar,frumoasa masina,eu unul ador sa vad o masinile care si-au pastrat aspectul original dupa atatia ani,sunt cele mai frumoase...o masina mai veche intretinuta,restaurata si pastrata in conditii optime,arata la fel de bine ca si una noua sau chiar mai bine,eu unul te felicit pentru starea ei care se evde in poze,mai ales cand stim problemele fordului cu tabla...bravo,mie unu imi place mult
P.s: pana sa vad masinuta ta nu imi placea Ford Probe