Switch to full style
Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

nou nout ,nou venit

01 Aug 2007, 00:06

salut la everyone!is Claudiu,sunt nou aici asa cum e si noua mea amsina pt mine!
de curand sunt mandrul posesor al unei mici FIESTE de 1,25!sincer deoc sunt multumit de ea,si indiferent de ce troncanelia s auzi,sau fluctuatii de turatii..etc nu ma voi impacienta,intrucat am avut pana acum un logan,si orice zgomot mi se parea in neregula fuga pe forum sau fuga la service asa ca,prefer sa nu le bag in seama si sa le iau ca atare,adiktelea asa fac taote si asa e normal sa se auda

mersi mult celor care au citit ce am scris.....

01 Aug 2007, 00:25

Salut si bine ai venit! Sa iti stapanesti masinuta sanatos, multi km fara probleme. Sa nu uiti de poze! :)

Sa stii ca e bine ca ai multumit, ca e un pic de descifrat :)

In alta ordine de idei, e bine sa investighezi orice troncaneala, caci in spatele ei se poate ascunde o problema (grava sau mai putin grava). Dar sper sa nu ai mult de cautat, pentru ca, in primul rand, masinuta este destul de rezistenta si fiabila si, in al doilea rand, pe forum s-au discutat multe probleme, asa ca nu sunt greu de gasit.

Numai bine si sosea uscata!

P.S. pentru o buna desfasurare a activitatilor pe forum, se recomanda completarea profilului cu localitatea din care esti si cu introducerea datelor masinutei in semnatura.

01 Aug 2007, 00:33

yep-uite ce incep sa se adune membrii-welcome !

01 Aug 2007, 01:06

Bine ai venit! Nu trebuie sa te emotionezi ca ai intrat pe acest forum :).

Pun greselile din text pe seama emotiilor, iar emotiile sper, totusi, sa fie din cauza masinii :).

Cristi are dreptate: cauta cauza fiecarui zgomot strain din masina. Gasesti aici sfaturi. Iar daca nu gasesti, poti intreba.

01 Aug 2007, 01:13

bine ai venit !
sa stii ca vrem si poze cu masina....
si mai vrem sa stim si de unde esti... :D

01 Aug 2007, 13:37

Bine ai venit!

02 Aug 2007, 17:24

Bine ai venit,asteptam pozele.
Răspunde