Salut si bine ai venit pe forum.
Comenzi volan (nu merg, nu stiu de ce) cd player original ford - aici ar trebui sa incepi prin verificarea mufei care intra in casetofon, asta daca este conectata. Poate ma ajuta vreun coleg ... este casetofon de Focus 1 sau de Mondeo?
ben80: "Ma deranjeaza ca nu am mai multe dotari, m-ar interesa sa stiu cum as mai putea sa o imbunatatesc... chestii gen computer bord, esp, sirocol, scaune incalzite... astept sugestii"Pentru computerul de bord ar trebui sa iei maneta de semnalizare care sa aiba butonul de SET si dupa aceea sa mergi la cineva care sa iti activeze computerul de bord. (Completeaza locatia ca sa stim si noi, unde si/sau la cine sa te trimitem)
ESP ... poti sa incerci sa iti instalezi ESP, dar sincer este atata bataie de cap incat nu recomand.
Scaunele incalzite - Daca vrei sa fie ca din fabrica, trebuie sa cumperi butoane + scaune care au deja incalzire(firele) in ele sau poti face cum a facut colegul
mybambucha aici:
viewtopic.php?f=15&t=68317Iti poti monta parbriz incalzit (cumparat parbriz si buton), pilot automat (cumparat volan care sa aiba butoanele si dupa aceea trebuie activat - intreaba inainte daca merge activat pe masina ta, pentru ca nu sunt sigur), poti schimba clima normala cu una automata (am vazut la un prieten cum a facut aceasta schimbate pe mondeo mk1, dar nu stiu exact ce a facut) ... cam atat pentru moment, poate continua colegii cu alte sugestii.
ben80: "As mai fi curios sa stiu ce boli are, ce piese pica, si totusi vreau sa aud si partile bune"Aici predau stafeta celor cu mondeo.
In rest sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme.