Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
15 Mar 2012, 18:39
Salutare, ma numesc Alex, locuiesc in Iasi si sunt fericitul (momentan nu foarte ferict, am probleme cu filtrul de particule) posesor al unui ford focus 1.6 din 2008.
Masinuta merge bine si consuma foarte putin. In principiu sunt multumit de ea desi nu e foarte spritena (am avut o ibiza 1.9 101cv din 2003... rupea pamantul).
Sutn sigur ca o sa va stresez de fiecare data cand o sa am probleme cu masina. Desigur, sper sa pot fi si eu de folos aceste comunitati la randul meu.
Pun si 2-3 poze:
Poza 1Poza 2
16 Mar 2012, 08:44
Bine ai venit pe Forum. Sa ai parte de masina, si multi km fara probleme. Da si tu detalii despre masina, mai ales ca e raritate acest model eco. Sper sa am dreptate.
16 Mar 2012, 09:33
salut bine ai venit.....mi se pare mie daca nu gresesc masina am vazut-o pe autovit......sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme
20 Mar 2012, 15:15
Sa o stapanesti sanatos!
Si eu sunt noul posesor al unui Ford Focus facelift din 07/2008 Titanium, motor de 1.6 TDCI, 110cp.
Am luat-o de la cineva care a adus-o din Olanda si saptamana asta alerg sa o inmatriculez.
Sunt foarte multumit de ea si am scos-o la 7150 EUR.
Vanzatorul a acceptat toate testarile la o reprezentanta FORD(am testat-o la BDT) si ce a iesit mai nasol era la filtru de particule la care s-a efectuat cu succes o regenerare dinamica.(asta pentru ca masina a fost folosita foarte mult in oras si s-a mers cu ea subturata).
Tu cat ai dat pe ea?
Stima!
06 Aug 2012, 08:19
Scuze de raspunsul intarziat.
@shalimar189: Nu prea stiu ce detalii sa-ti dau pentru ca nu prea ma pricep. Tot ce observ e ca masinuta asta cosnuma extrem de putin. Fac des Iasi-Bucuresti cu un consum de 3.6-3.7 si cred ca as putea scoate mai putin cu un pic de atentie.
@ionmarius16: Masina a fost adusa din Belgia si am cumparat-o neinmatriculata la 6200€. Cu filtrul chiar am avut probleme si nu a putut fi regenerat. Dupa cateva zile de disperare am ales sa cheltuiesc 200€ si sa il scot (atat fizic cat si prin soft). A fost cea mai buna alegere facuta, masina merge struna, trage mai bine si consuma mai putin. Chiar ma bucur ca l-am scos!