Switch to full style
Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Ford Taurus 2007 3.0 V6

19 Apr 2012, 10:32

Marca si Model: Ford Taurus
Caroserie si Numar usi: Sedan la 4 usi
Culoare: Bej-crem
Kilometrii: 96.000 Km (60.000 mile)
An de fabricatie: 2007
Tara de origine: SUA
An inscriere in Romania: 2008
Motor: 3.0 V6 benzina
Transmisie: Automata
Putere: 180 CP
Consum urban, extraurban si mixt: 13/8,5/11,5 l/100km

Imbunatatiri: Evacuare Romcat Borla, instalatie xenon, sistem audio sony, bujii noi, cip motor, filtru de aer k&n, adaos de lemn de mahon in partea din fata a masinii interior, panouri usi exterior cromate.
Fişiere ataşate
Taurus3.jpg
Taurus2.jpg
Taurus.jpg

Re: Ford Taurus 2007 3.0 V6

19 Apr 2012, 12:53

O masina deosebita. S'o stapanesti sanatos!
Nu ti'e teama totusi cu piesele de schimb?

Cat despre xenon ... nu vad spalatoarele. Sau e chinezarie? :evil:

19 Apr 2012, 20:33

Haha. Scuze ca te-am indus in eroare. Pozele pe care le-am uploadat sunt inainte sa-i montez instalatie de xenon. Cam cu cateva luni inainte. N-am poze cu instalatia inca, trebuie sa-i fac. Dar nu sunt chinezarii, sunt aduse din america specific pentru Ford Taurus.

Referitor la piese, nu mi-e teama foarte mare. Masinile americane duc mult la capitolu motor si alea. Oricum n-are kilometrii prea multi. Ideea e ca eu poti oricand, Doamne fereste, sa-i comand online orice piesa si sa vina in aproximativ 1-2 saptamani. Mi s-a mai intamplat cand m-a lovit unu odata si mi-a spart faru dreapta fata sa fac o astfel de comanda. In mai putin de 10 zile aveam far nou nout. Totodata, pentru ca este marca Ford, marca foarte comuna in America, pretul la piese nu e foarte piperat. E chiar relativ ieftinas la cat ti-ar lua in romania pe la o reprezentata sau ceva sa-ti comande ei vreo piesa din strainatate.

20 Apr 2012, 16:12

E clar ca la 180CP dintr'un V6 de 3litri motorul nu e deloc fortat si cu siguranta pe partea asta nu cred sa apara probleme prea curand

Suspensia cum ti se pare? Banuiesc ca e setata spre confort si sunt curios cat de bine sta pe curbe ...

21 Apr 2012, 03:43

Da. Are cai mai putini dar cuplu motor e mare. Cand ii dau inferioara, la toate cele 1.5 tone ale ei, simti cum trage.

Suspensia e un pic mai spre confort dar sta bine pe sosea. E e masina mai are si deaia e spre confort si interioru daca o vezi. Asta ar fi un proiect al meu pentru masina asta asta vara, sa-i iau suspensii noi.

Eu am mers cu ea agresiv si sta bine pe sosea pentru o masina de gabaritul ei.

23 Apr 2012, 06:55

Proiectul meu pentru vara asta la masina este achizitia a unor jenti noi (trebuie sa vad ce ar da bine pe masina). Dupa aceea s-ar putea sa-mi upgradez sistemul audio sa-mi iau niste Sony sau ceva. Totodata, am facut comanda la mahon pentru bordul meu si deci masina o sa aiba bord de mahon in aproximativ doua saptamani. O sa pun poze odata ce le-am pus. O sa am poze cu inainte si dupa.

23 Apr 2012, 14:25

Sony nu prea mai sunt un etalon in materie de audio auto in ultima vreme. Si nici ca pret nu stau foarte bine...
S'ar putea totusi ca o simpla izolare sa aiba indeajuns efect incat sa nu fii nevoit sa schimbi altceva ... eu zic ca merita sa te interesezi si de asta
Răspunde