Salutare tuturor si bine v-am gasit !
Saptamana viitoare voi deveni fericitul (sper) posesor al unui Ford C-Max fabricat in 2010.
Detalii despre masina :
- Motor 1600 cmc, benzina - 125 CP.
- Echipare Trend + senzori lumina+senzori ploaie+oglinda retrovizoare heliomata+jante aliaj pe 16".
Masina a fost masina de drivetest a unui dealer Ford, are 19000 km si mai este in garantie pana in 2013.
O voi lua abia saptamana viitoare deoarece dealerul trebuie sa remedieze cateva defecte :
- inlocuit parbriz (o mica ciobitura de la o pietricica probabil)
- remediat 2 mici zgarieturi pe aripa spate
- inlocuit cheder usa sofer
Dupa ce va ajunge in posesia mea, voi incerca sa pun si foto ale masinii (sper sa reusesc,
deoarece nu prea le am cu calculatoarele

.
Ce as vrea sa mai fac la masina dupa cumparare si as avea nevoie de sfaturile voastre :
1 - sa pun alarma. Dealerul a zis ca poate sa-mi puna alarma originala Ford (pe CAN-ul masinii, etc.) - pret 1000 lei.
Voi ce ziceti, merita sau mai bine sa o montez in alta parte ? Nu imi va afecta oare garantia masinii daca o montez in alta parte ?
2 - senzori parcare spate. Pot sa-i montez si in alta parte fara sa pierd garantia ?
3 - montarea de geamuri electrice pe spate.Oare se poate si ce ar implica asa o operatiune ?
Oare pe langa schimbarea fetelor de usi, montarea macaralelor electrice, ar trebui schimbat si calculatorul de confort (nu stiu daca exista asa ceva - la Skoda asa trebuia).
Astept raspunsurile/sfaturile voastre si va multumesc anticipat pentru timpul si ajutorul vostru.