Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
29 Ian 2006, 05:04
Ultima oară modificat de
dtipuit pe 30 Ian 2006, 03:32, modificat 1 dată în total.
29 Ian 2006, 16:39
Ultima oară modificat de
igeorge13 pe 30 Ian 2006, 22:03, modificat 1 dată în total.
30 Ian 2006, 13:01
@igeorge13: subscriu la post`ul tau.
@djxme200: cum pana mea vine asta? dupa ce i`ai omorat cainele TOT TU voiai sa te razbuni???
frate, nu mai postati ineptii d`astea aici, dar daca tot vreti sa fiti teribilisti face`ti`o la o bere cu prietenii.
@Cornel001: pune`te in situatia omului si reconsidera afirmatia "astfel de maimute trebuie inchise" pls.
30 Ian 2006, 14:22
Ultima oară modificat de
mihalcea pe 30 Ian 2006, 15:45, modificat 1 dată în total.
30 Ian 2006, 15:26
Ultima oară modificat de
igeorge13 pe 30 Ian 2006, 22:04, modificat 1 dată în total.
30 Ian 2006, 16:03
Ei!Ei!..Calmi oameni buni.
Aici sunt 2 chestii la mijloc.
1.Te poti simti nashpa si poa sa ti vina chefu sa arzi pe unu cand iti face varza masina.Dar totu tre sa ramana aici.
Ca daca am da in cap la oameni de fiecare data cand ne vine am trece la punctul 2.Care este un alt discurs la care nu vreau sa ma bag.
Asa ca poa sa ti vin nervi pana nu mai poti.Trebuie sa te comporti civilizat si sa apelezi la justitie.Zic eu..
Pt ca prefer sa l vad pe ala ca plateste cateva sute de euro in plus la asigurare(in cazul meu) decat sa i fi dat una in cap,sa ma fi usurat,
si dupa sa stau oleac la rece pt agresiune sau poate chiar omor din culpa.
2.Animalele....
30 Ian 2006, 16:11
@mihalcea: faza cu cainele a fost una, iar aia cu ala care m-a lovit a fost alta. in ambele situatii nu am fost eu vinovat.Veneam de la Navodari seara, iar pe unde sunt niste vile pana la intrarea in mamaia era bezna si m-am trezit cu unu pe mijlocu strazii cu un caine in fata, am tras stanga si am franat. cainele l-am lovit frontal(s-a dus pe la 100m pe sosea si dupa in santz) iar omul cu aripa/oginda(nu stiu exact cum l-am lovit) saracu patise destul, dar tot l-as fi batut ptr ca era mort de beat, si mergea pe strada in plin intuneric si m-a facut sa ma simt eu vinovat ptr moartea cainelui sau, cand de fapt el era vinovat. Ia gandeste-te tu Domnu Mihalcea cum ar fi fost daca il evitam pe boschetar(paznic pe la o vila) si in loc de caine ieseam eu de pe carosabil si ma opream in santz??(Mentionez ca aveam cam 90kmh cand am observat omul!!)
la faza cu ala care m-a lovit a fost acum vreo 2luni si eram cu o dacie si nu aveam bata la indemana, de aia am acum cu mine!!eu nu vreau sa instig pe nimeni la violenta, dar cand cineva ma loveste pentru ca EL mi-a taiat calea si am pus frana de am zis ca imi iese piciorul prin podea, m-a vazut cand l-am injurat, m-a injurat si el si s-a luat dupa mine si restu am scris mai sus, nu pot sa nu fac nimik....asa ca igeorge13 te las pe tine si pe altii sa plecati acasa loviti/injurati in trafic, si sa va ganditi ca a-ti procedat cum trebuie prin faptul ca nu a-ti facut nimik.
aaa si sa mai mentionez ca in urma accidentului am ramas si cu niste zgarieturi pe capota pe care politaiul a zis ca sunt irelevante si ca nu le trece pe dovada, iar casco nu le face ca nu sunt trecute pe dovada..si putin usa indoita sub bandoul lateral, dar am observat mai tarziu si raman cu ea asa...astea cine mi le face??boschetarul??
edit: cred totusi ca ar trebui sa ne oprim aici cu discutia pentru ca nu isi are rostul zic eu...fiecare actioneaza diferit in situatii diferite, si nu cred ca o sa faca cum citeste de la alti pe un forum, sa fim seriosi.. :icon_exclaim:
31 Ian 2006, 11:31
Ultima oară modificat de
mihalcea pe 15 Feb 2006, 01:39, modificat 1 dată în total.
31 Ian 2006, 21:35
Bai ! , ce mi-ati facut aici ??
George, scuze, nu ti-am multumit pt urare, si scuze ca nu ti-am mai rasp pe privat pe alalalt forum, am fost cam in ultima perioada... oricum ramasesem in ceata de la ce bdt ai luat tu masina, dar agentul oricum nu era acelasi.