Au trecut aproape 2 ani de când nu am mai postat

sincer sa fiu , nu am mai avut ce , mașina în continuare se comporta foarte bine , nu i-am mai adus modificări majore în afara de consumabile.Insa din lipsa de activitate vreau sa va împărtășesc o mica părere asupra unui "cadou" pe care primit la sfârșitului lui Noiembrie 2014.In urma unui concurs organizat de pagina Ford Romania pe Facebook (Focus Parade) am câștigat un test drive prelungit de un weekend al noului Ford Focus.Am fost contactat de Tiriac Auto , băieții de acolo fiind foarte de treaba , fiindu-mi lăsata de Vineri 28 Noiembrie pana Marti 2 Decembrie , bineînțeles cu plinul făcut

.Ca detalii generale și opțiuni va pot spune ca am primit nivelul de echipare Titanium fabricat pe 26.10.2014 (la momentul primirii avea puțin peste 1300 km), motor 1.6 TDCi 115 cp , transmisie in 6 trepte.Ca dotări principale a venit cu parbriz încălzit , scaune încălzite , volan încălzit , sistem MyKey , jante aliaj 17" Titanium , cruise control , ecran tactil 8" cu sistem SYNC 2 , Hill Assist , asistenta parcare spate cu (,) camera marcharriere și linii ghidaj , senzori parcare fata/spate , sistem audio Sony.Am făcut în jur de 1300 km cu ea , reușind sa scot un consum undeva la 6.3 l/100km în condițiile pe traseu A1 , trafic Bucurestean la ore de seara , DN1 , Brasov , și înapoi în București pe A3.Ba chiar l-am dat și pe colegul alyn_acn o tura cu ea

.Ca păreri ținuta de drum mi se pare impecabila , poziția șoferului fiind totuși puțin cam înaltă pentru mine (având 1.87) , Pachetul Ice fiind un must have , inclusiv volanul încălzit mi s-a părut un "moft" necesar , de scaunele încălzite și parbriz nu mai vorbesc.Sync 2 mi s-a părut a se comporta foarte bine , rapid , fără delay .Sistemul audio mi s-a părut excelent , sunetul fiind clar , basul puternic și pronunțat însa la volum mare se auzeau anumite distorsiuni.Ceva ce mi-a plăcut enorm : doua intrari USB , una ascunsa superb în cotiera , fata de 6000CD-ul meu care nici MP3 nu citește , e magie

.Am testat și sistemul de parcare laterala automat : e destul de interesant , e adevărat , trebuie sa-l asisti și tu logic cu schimbarea dreptelor și frână/accelerație dar își face treaba decent , dar senzorii și camera mi se par arhisuficienți.Cutia de viteze are rapoarte scurte , numai bune pentru traficul aglomerat.In concluzie am avut parte de o mașină minunata , care satisface orice nevoie exigenta

, m-am simțit minunat conducând-o și sper ca la un moment dat sa mi-o pot permite

. Daca am omis ceva și aveți întrebări , nu ezitați
- Fişiere ataşate
-

-

-

-

-

-