In sfarsit mi-a venit masinutza, o asteptam peste o luna da nu stiu ce s-a intamplat ca a venit acum.
Ce pot sa spun despre bestiutza..imi place mult interioru, nu aveam idee ca bordu la Fiesta e asa bine inchegat, chiar m-a surprins placut. In poze arata a plastice ieftine, dar nu e deloc asa.

Nici burduful de la schimbator nu mi se mai pare urat.
Am scos-o azi la un drumuletz Bucuresti-Sinaia.. se comporta foarte bine pe sosea, sta foarte bine in curbe atat pe serpentinele dinspre Sinaia, cat si pe drumul spre Cota 1400 (plin de gropi dealtfel si n-am putut sa ma bucur prea mult de masina, dar asta e..). Pacat ca tre sa am rabdare cu rodaju, mergeam cu 100-120 si treceau totzi pe langa mine...

Oricum mi se pare ca trage foarte bine intre 2000-3000 (nu e chiar racheta, dar imi ajunge..mai vin si de pe Nova asa ca...

), sunt curios cum se simte dupa, vad ca totzi spun ca nu trage sub 3000 si ca rupe peste.
Cat despre suspensii si gropi.. nu e asa de rau pe cat imi imaginam. Se simte tare daca dau in cate o groapa, dar pe drumuri mai proaste gen centura Ploiesti e ok.
So..per total sunt foarte incantat, e peste ce imi imaginam si abia astept sa termin rodaju sa ma bucur cum trebuie de ea.
O sa pun poze mai incolo, deocamdata nu m-am putut da jos de la volan.