Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
03 Feb 2006, 10:54
noua mea achizitie:
scuzati calitatea pozelor, sint facute cu tel mobil.
Calitatea masinii asteia este ca pe dedesupt e ok, in rest trebuie facuta tablarie, vopsitorie, interior, frane. Motorul este de 1.6 si functioneaza, dar nu e foarte interesant pentru mine. Am un 2.8 v6 demontat pe care sper sa-l fac la cota 0 si sa-l pun cat de curand pe masina.
Dupa volanul in 2 spite se pare ca e vorba de varianta GT.
Alta chestie misto...masina a fost inmatriculata in 83 in Romania si nu a avut pana acum decat un singur proprietar.
03 Feb 2006, 16:30
super adevarat arata masina....daca aveam timpul necesar as cauta si eu una...oricum necesita multa munca insa zic eu ca merita.
03 Feb 2006, 16:47
dupa estimarile mele preliminare avand in vedere ce e de facut si resursele financiare de care dispun estimez timpul minim de lucru 2 ani...
03 Feb 2006, 21:04
intereseaza-te bine si vezi daca e GT-ul, pentru ca daca e asa vreau si eu ceva treburi de pe motorul ala
06 Feb 2006, 11:20
Sorry, se pare ca nu e GT-ul, m-a indus in eroare volanul.
Pe talon scrie clar varianta de echipare XL, care dupa
http://www.fordcapri.co.uk nu inseamna mare lucru....niste croame si alte zorzoane.
06 Feb 2006, 22:45
Supe mashina !!!!!! Nu te supara de intrebare dar daca de poate sti cam cat ajunge asa ceva ??? in timpul liber as reconditiona shi eu asa ceva
08 Feb 2006, 10:52
Daca te refereai la ea reconditionata complet si cu tot ce trebuie pe ea...cam 3000. Nu ma refer la pretul de catalog din afara, ci la banul pe care ti-l poti lua in romania. Iar un mk1 e mai rar decat un mk2 sau un mk3 ergo mai scump...
09 Feb 2006, 19:05
salut sa o stapanesti sanatos..... kt despre partea cu un singur proprietar esti extrem d optimist.....
10 Feb 2006, 12:11
ei, cine stie cunoaste. dar pe carte asta scrie
24 Mar 2006, 18:30
bravo nev, aku iti vad noua achizitie.. :icon_razz: , pai cum zice si sile, esti prea optimist, cine shtie prin cate maini a trecut pana la tine :icon_confused: , a avut doar unul in carte..care e facuta dupa 92 sau 93 park :icon_rolleyes:
am si eu unul 4 Sale dar e prima varianta din MK I, cea cu ornamentele de pe aripile spate mult mai lungi, alt bord mai clasic si volanul clasic tapitat/pufos :icon_mrgreen: si i-am facut CIV acum juma de luna si are 0 proprietari pe ea :icon_lol: :icon_lol: , cine o vrea sa ma contacteze
bafta, spor si BANI :icon_mrgreen: Nev-ule..amandoi am avut aceleasi Forduri...eu Granada MK I, tu fratele, pe Consul, eu Capri MK I, tu Capri MK I :icon_biggrin: