23 Mai 2013, 17:34
. Sa revenim: Masina a fost cumparata de la Colina Popesti Leordeni deoarece am ramas indragostit de ea iremediabil din mom in care m-am urcat in ea si am facut un test drive. Are o multime de optionale printre care enumar doar cateva : Piele alcantara, scaune incalzite, parbriz cu degivrare, faruri adaptive cu corner light, navi mare, dublu climatronic, oglinda heliomata si nu in ultimul rand cea mai tare optionala, o instalatie de gpl zenit pro.
GRESIT... am pus gpl pt ca pot si pt ca asa fac o economie substantiala. Acum masina mea consuma mai putin decat orice alta masina care mai exista in curte (passat b4 sormea 9-10 , peugeot 206cc cumnatul 10, peugeot 206 mama 9-10, rexton ssang yong tata 11 si chevrolet kalos 1.4 nevasta 10 ) Masina trage exact ca inainte...din punctul meu de vedere merge mai lin decat pe benzina, si colac peste pupaza merg cu 3LEI/Litru
Trebuie sa se inteleaga, ca desi motorul este de 2.5T este o limuzina si eu caut confortul care mi-l ofera ea iar cand zic confort ma refer si la cel financiar. Daca aveam un focus ST care este mai mult spre masina sport atunci se schimbau un pic datele probleme. Masina beneficiaza de niste jante pe 17" cu cauciucuri continental 255/40/17 care ofera o stabilitate incredibila, geamuri fumurii fata spate care ofera o oarescare intimitate pt diferitele activitati cu nevasta
dar pe langa toate chestiile bune are si cateva parti nasoale... Ma oftic crunt ca nu am pilot automat pt ca ma plictisesc sa stau cu piciorul pe pedala la drumurile lungi mai ales ca fac destule drumuri spre munte sa ma plimb cu motoreta pe coclauri. Are lipsa senzori de parcare dar nu cred ca le duc chiar asa de mult lipsa pt ca eu zic ca stiu sa parchez... erau buni pt nevasta cand nu avea masina dar acum nu isi mai au rostul. Are becuri albe peste tot (interior + exterior). Ma bate un gand dar nu prea tare sa ii pun niste tobe care sa se auda frumos dar nu fast furios style, un body kitfrumos si sa ii fac un upgrade de putere.
Aprecierile sunt binevenite si ele. Uitati si niste poze cu mandra mea.
23 Mai 2013, 17:42
. Foarte frumoasa
24 Mai 2013, 18:05
25 Mai 2013, 06:19
25 Mai 2013, 09:29
25 Mai 2013, 10:58
25 Mai 2013, 20:26
pt ca acum chiar nu o mai dau
28 Mai 2013, 13:20
28 Mai 2013, 14:37
sa o conduci cu placere
28 Mai 2013, 15:01
28 Mai 2013, 22:21
si instalatia m-a dus 4600ron DAR inainte sa o montez am zis sa sun si la buzau sa vad daca s-a schimbat ceva...ghici ce.. nimic
acelasi pret. A primit zilele trecute si carlig pt iesirile la munte cu motoreta iar legat de discutiile despre gpl, prefer sa le evit si sunt de parere ca fiecare isi face ce modificari doreste la masina si bineinteles fiecare e liber la o parere
Daca sunt persoane care prefera sa mearga cu 6 lei pe litru si sa aibe aceleasi performante ca mine, nu am nimic impotriva pt ca nu merg pe banii mei