Switch to full style
Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Nou utilizator Ford Focus

15 Ian 2014, 15:17

Va salut cu respect si bine v'am gasit,

Fost posesor de Opel Astra G 2.2 150 CP Benzina, modelul sport, am devenit tatic in urma cu 1 an jumatate si am decis ca aceasta masina nu mai este de mine, sincer, mi'a parut rau de ea, dar, nu mai era loc, 2 usi incomodau, spatiul era prea mic si consumul nici nu vreau sa mi'l aduc aminte asa ca am decis sa fac o schimbare radicala.

Am achizitionat un Ford Focus 2 SH in data de 21/11/2013 cu urmatoarele :

Fabricatie : 12/2006
Motor : 1560 tdci
Putere : 66kw(90CP)
Dotarii : Klimatronic, Voice Control, ESP, ABS, Radio CD Sony, Bluetooth, Telefon
Km la cumparare : 187.000

Masina de nefumator deci fara : scrumiera, bricheta, care mie imi lipsesc.

Am schimbat la ea inainte sa fie scoasa din tara urmatoarele :

- Chit Distributie Contitech (curea, rola)
- Pompa Apa DOLTZ (parca)
- Curea Alternator
- Fulie
- Ulei Ford 5w30
- Filtrele (toate) MAN daca nu ma insel
- Cauciucuri x 4
Ca si bani nu stiu exact cat ma costat fiecare in parte ca nu am facturile in fata, dar......cu totul undeva la 2500 lei.

Altceva nu imi mai amintesc sincer, oricum cam astea ar fi, deoarece pe dedesubt nu a fost nevoie de nici o interventie, adica nu mii se misca nimic, nu batea, nu troncanea, nu nimic.

Acum la aproximativ 2 luni de cand o am are 192.000 km, ruleaza in italia (Roma), sunt foarte multumit de ea, cel putin la consumul de motorina, spatiu, manevrabilitate, frane, sistem audio . Problemele care mi'au aparut le'am scris in topicul rezervat pentru asa ceva.

Sincer mi'a mai ramas un singur lucru de facut, si anume sa ma obisnuiesc cu zgomotul motorului diesel, tinand cont ca eu am avut doar benzinare care sunt mai silentioase :P

Am sa atasez si niste poze pentru parerile, criticile, si ideeile voastre. Va multumesc

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Re: Nou utilizator Ford Focus

15 Ian 2014, 15:55

sa o stapanesti sanatos, foarte frumoasa...ii lispseste pilotul automat :) dar se poate monta ulterior :D

15 Ian 2014, 16:46

da laurentiu, sa sti, chiar o sa imi lipseasca ala cand vin acasa in vara cu ea, dar am inteles ca la 100 de euro mi'l pot pune, deci sper sa rezolv in vara cand vin acasa si cu ala! Multumesc frumos

15 Ian 2014, 20:07

spor la km fara prb si bucurie maxima cu masina :)

24 Ian 2014, 22:12

frumoasa culoarea. Am mai vazut-o la un coleg de munca si e frumoasa nuanta. Ce inca imi mai place la modelul asta fata de Focusul MK3 e ca asta are cu vreo 5 cm deschidere la portbagaj mai mare, 114 fata de 109 cm. Mi-ar fi placut si mie 114 cm, dar nici stopurile spate de MK3 nu se compara cu astea de MK2.
Cu greierasii cum stai?

29 Ian 2014, 13:38

@marioroma iti trebuie volanul cu comenzile pe el (sau bricolat in telecomanda audio- eu asa il am) in afara de asta trebuie sa vezi dca ai firele trase. Daca le ai trase pana la volan e superbine ca doar schimbi volanul si il activezi din ids.

22 Feb 2014, 21:59

@mirceaZL Multumesc pentru urari, si da, sunt unele chestii care si eu le'as vrea acum de la Mk3. As mai vrea si facelift si multe altele :) dar ma multumesc ca imi merge bine in ciuda km care ii are si cel putin la consum e campion. Cu greierasii (zgomote interioare) sincer nu am avut decat de 2 ori niste zgomote pe la usi ceea ce nu inteleg de la ce si cum, cand era rece afara si incepea sa se incazeasca cam trosneau asa, nu rau, dar se auzea, acuma de ceva timp nimic, si am dat cu ea si prin gropi etc. Singurul lucru care ma deranjeaza dar cred ca nu e vina masini, cred ca sunt pisele ajunse, adica de schimbat, cand dau intr'o groapa mai adanca imi buseste sus la flanse. Dar cred ca sunt pe duca, sau aproape duse, in viraje pe loc nu imi face nici un zgomot, doar in gropi mai adanci sau in denivelari mari. In rest, ma repet....foarte multumit de masina.

@laurentiugm da, asta este urmatorul lucru care vreau sa il pun, vreau sa ii trag neeaparat Pilot Automat, si cred ca asta implica si schimbatul de volan, oricum asta vad ce si cum cand ajung in tara, ca acolo cu 200 de euro e gata, aici dau cel putin 500 . In fine....Toate cele bune si multi Km fara probleme va doresc.

Scuze pentru raspunsul intarziat !
Răspunde