Va salut cu respect si bine v'am gasit,
Fost posesor de Opel Astra G 2.2 150 CP Benzina, modelul sport, am devenit tatic in urma cu 1 an jumatate si am decis ca aceasta masina nu mai este de mine, sincer, mi'a parut rau de ea, dar, nu mai era loc, 2 usi incomodau, spatiul era prea mic si consumul nici nu vreau sa mi'l aduc aminte asa ca am decis sa fac o schimbare radicala.
Am achizitionat un Ford Focus 2 SH in data de 21/11/2013 cu urmatoarele :
Fabricatie : 12/2006
Motor : 1560 tdci
Putere : 66kw(90CP)
Dotarii : Klimatronic, Voice Control, ESP, ABS, Radio CD Sony, Bluetooth, Telefon
Km la cumparare : 187.000
Masina de nefumator deci fara : scrumiera, bricheta, care mie imi lipsesc.
Am schimbat la ea inainte sa fie scoasa din tara urmatoarele :
- Chit Distributie Contitech (curea, rola)
- Pompa Apa DOLTZ (parca)
- Curea Alternator
- Fulie
- Ulei Ford 5w30
- Filtrele (toate) MAN daca nu ma insel
- Cauciucuri x 4
Ca si bani nu stiu exact cat ma costat fiecare in parte ca nu am facturile in fata, dar......cu totul undeva la 2500 lei.
Altceva nu imi mai amintesc sincer, oricum cam astea ar fi, deoarece pe dedesubt nu a fost nevoie de nici o interventie, adica nu mii se misca nimic, nu batea, nu troncanea, nu nimic.
Acum la aproximativ 2 luni de cand o am are 192.000 km, ruleaza in italia (Roma), sunt foarte multumit de ea, cel putin la consumul de motorina, spatiu, manevrabilitate, frane, sistem audio . Problemele care mi'au aparut le'am scris in topicul rezervat pentru asa ceva.
Sincer mi'a mai ramas un singur lucru de facut, si anume sa ma obisnuiesc cu zgomotul motorului diesel, tinand cont ca eu am avut doar benzinare care sunt mai silentioase

Am sa atasez si niste poze pentru parerile, criticile, si ideeile voastre. Va multumesc