Switch to full style
Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Prezentare mea !

16 Aug 2014, 19:23

Salutare tuturor ! Assa cum e frumos si civilizat, permiteti-mi sa ma prezint, cu scuzele de rigoare , daca acest lucru nnu se face la rubrica corecta. Laurentiu Ionita e numele meu, si sunt din Constanta. Am avut in 2005 un Mondeo, nivel Ghia de echipare, o masina din Germania adusa, ceva foarte frumos si elegant pentru anii de atunci.Interiorul era totul de un grii deschis, cu un motor de 2,0 de 131 cai,cu tot cu miinjii... :))
La aproximaativ doi ani , am fost nevoit sa vind masina, deoarece am stricat sistemul de injectie cu motorina de slaba calitate.povestea sa continua prin achizitia in 2007 a unui Focus 1,6 benzina,nivel Trend, cu marea diferenta ca aceasta din urma, e noua, din reprezentanta cumparata. Exista si in ziua de azi, cu multe zile de odihna si putini kilometrii, deoarece, sunt mai mult plecat decit pe acasa.
Iubesc aceasta marca de masina, FORD,pe linga eleganta ei si confordul de interior,putem vb si de potenta motorului si siguranta pe strada, la concurenta cu VW si nu numai... (pacat ca isi pierde din pret pe piata europeana la second-hand )
Acestea fiind spuse, va las cu speranta ca nu am suparat si promit sa fiu un coleg de forum activ !

Re: Prezentare mea !

17 Aug 2014, 12:48

bun, bine ai venit, imi place cum te-ai prezentat si acum te rog sa ne prezinti si masina cu pozele de rigoare ;)
multumesc ;)
Răspunde