Multumesc tuturor,
@db50rin Intr-un fel ai si tu dreptate, dar uite ca motorina a ajuns sa fie mai scumpa ca benzina. + ca din link-ul dat de tine: 2/6 sunt inmatriculate, 3/6 sunt in Bucuresti si chiar pe prima am vazut-o si in service, si era teapa.

. Pana la urma, acum am o masina care pare noua, fara zgarieturi, interiorul miroase a nou si motorul toarce foarte bine. Sunt foarte multumit.
Ca sa va dau mai multe detalii, masina a fost in leasing pana in august anul acesta, si are toate reviziile in service Ford, ultima fiind in iulie 2011. Masina e foarte bine intretinuta, la interior nu sunt aproape deloc semne de uzura si motorul parca e la prima tinerete. Suna si merge foarte bine, la fel si suspensia care si-a dovedit calitatile pe niste gropi crancene. In alta ordine de idei:
Azi am iesit la o tura mica pe unul din cele mai proaste drumuri din Romania, DN7C adica drumul spre Lacul Vidraru. Am zis ca asa vad cum merge masina pe autostrada si totodata vad cum se descurca si pe serpentine. Pana la urma am aflat cum merge si pe gropi

Pe autostrada va pot spune ca m-a impresionat, trage bine de tot pana la 180km/h si merge la fel de bine. Mai sus crestea destul de greu si am zis sa nu o fortez, oricum toata autostrada am parcurs-o constant cu 140km/h si nu m-a obosit cu nimic fata de vechiul Logan care parca eu dadeam la manivela....

Pe micile serpentine era la fel de agila si curbele erau o placere...

Vremea a fost buna, 20 de grade indica computerul, asa ca aerul conditionat a facut fata cu brio, si nu a redus deloc din puterea motorului, cel putin asa mi s-a parut mie. Peisajele erau superbe:

Pe final am oprit si pentru cateva poze de album:

Masina merge si arata foarte bine. Eu am in plan cateva imbunatatiri, dar o sa le prezint odata ce vor fi adaugate pe masina.
Insa am o ingrijorare, deoarece la intoarcere pe autostrada la o frana brusca de la 160 la 0 nu a intrat ABS-ul, rotile nu s-au blocat totusi. Sper sa nu fie probleme si sa nu am ABS. Trebuie sa gasesc un loc si sa testez asta. Voi ce credeti?
Sper ca v-au placut pozele

Toate bune,