Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Noul meu focus

07 Dec 2011, 17:11

Salut si bine v-am gasit , odata cu achizitionarea masini am devenit si membru pe acest forum :) sper la o primire calduroasa .
Este primul meu ford focus si sper sa nu am probleme cu el , pana acum sa prezentat excelent chiar mai mult decat ma asteptam .

E destul de vechi , Ford Focus Ghia din 2003 totusi ruleaza excelent si se prezinta bine la toate capitolele , are urmatoarele dotari :
- Climatronic + A/C
- Jante aliaj
- Geamuri electrice (x4)
- Proiectoare ( Urmeaza sa-mi vina kit-ul xenon cu H11 pentru proiectoare si H4 pentru faruri )
- Oglinzi electrice
- Computer bord
- Scaune incalzite + reglabile electric
- ABS , ESP , si inca cateva nu retin exact
- Volan din piele + nuca schimbator din piele
- Design bord + usi din lemn de mahon
- 4 Airbag ( 2 fata , 2 spate)
- Radio CD MP3 original ford
- Senzor de temperatura
- Senzori ploaie / zapada

Poate si altele dar nu imi vin in minte , oricum pentru mine e destul ... Masina am adus-o personal din Germania ( Nurnberg ) in 2008 , atunci avea 140.000 km acum are 196.692 , merge lejer cu 155-160 km/h avand doar 3000 de rotatii .
Cam atat , sper sa ma tina cat mai mult si sa nu va plictisesc cu masina mea :) .
Poze : Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Re: Noul meu focus

07 Dec 2011, 17:54

Bine ai venit pe forum. Ai o masina foarte frumoasa iar din 2003 nu e veche. Vechi is alea care au 20 de ani :)) . Sa o stapanesti sanatos si sa ai multi kilometrii fara incidente. Cam in stadiu asta vreau sa imi aduc si eu masina.

Ce imi place in mod deosebit la a ta e climatronicul :>

07 Dec 2011, 18:04

salutare. bine ai venit pe forum. sa stapanesti sanatos masinuta. arata bine si are ceva dotari pentru "
varsta" ei ca sa zic asa.

ai grija cu xenoanele alea :D pe proiectoare nu iti vor folosi deloc cand va fi ceata iar pe faza scurta daca pui, vezi ca iti trebuie h7, h4 este pentru modelul fara facelift.

07 Dec 2011, 18:11

Chiar arata bine pentru varsta ei. Multi km. fara probleme. Ai climatronic, nu climatronic + AC pentru ca nu exista asa ceva. Asteptam mai multe poze cu interiorul.

07 Dec 2011, 18:23

Bine ai venit in comunitatea Ford Focus ! Noroc la masinuta si Km multi fara evenimente !

07 Dec 2011, 23:16

Bine ai venit in comunitate si in continuare cat mai multi kilometrii fara probleme.
Frumusica masinuta :>

08 Dec 2011, 09:34

Ai facut o alegere buna
drumuri lungi si fara surprize !

10 Dec 2011, 10:52

multumesc mult si pentru sfaturi

12 Dec 2011, 11:03

Bun venit Crystyhns in club! Cat mai multi km cu masinuta si fara probleme. Sa te bucuri de ea!
Răspunde