Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
31 Mai 2011, 00:56
salutari,
Sunt noul proprietar al unui Ford C-Max 1,6 - TdCI - 109CP - 2008
Ca nivel de echipare are urmatoarele:
- geamuri fata si oglinzi electrice
- climatronic - independent stanga dreapta
- tempomat
- ABS
- proiectoare ceata
156.126 km
Minusuri
- ESP
Pret achizitie: 7200euro [gata inmatriculata]
Ce parere aveti ? Pret bun ? E problema mare fara ESP ?
Ce schimburi trebuie sa fac acuma ? Filtre ? Distributie ?
31 Mai 2011, 17:07
Lasa ca nu e o problema fara ESP. Cel mai mult simti iarna, dar oricum nu cred ca mergi prea tare cu ea. Masina mi se pare super tare ca pret, sunt curios cum arata. Felicitari pentru achizitie si sper sa fii multumit de ea multi ani.
31 Mai 2011, 23:21
salutari,
am fost azi cu masina la reprezentanta Ford - Baia Mare pentru o testare
electrica[tester, calculatoare, etc] si mecanica[directie, suspensie, bucsi, capete de bara etc]
si mare surpriza mare. Dupa 2 ore m-au sunat ca pot merge dupa ea cu precizarea ca masina
este in perfecta stare de functionare: computere de bord fara eroare iar partea mecanica impecabila.
Imi place la nebunie masina, tinuta de drum, stabilitatea in curbe, acceleratia.
Am descoperit o chestie interesanta in meniu la computerul de bord si anume:
steering settings": Standard, Sport and Comfort.
Imi poate explica cineva la ce se refera?
Mersi.
31 Mai 2011, 23:33
salutari,
am fost azi cu masina la reprezentanta Ford - Baia Mare pentru o testare
electrica[tester, calculatoare, etc] si mecanica[directie, suspensie, bucsi, capete de bara etc]
si mare surpriza mare. Dupa 2 ore m-au sunat ca pot merge dupa ea cu precizarea ca masina
este in perfecta stare de functionare: computere de bord fara eroare iar partea mecanica impecabila.
Imi place la nebunie masina, tinuta de drum, stabilitatea in curbe, acceleratia.
Am descoperit o chestie interesanta in meniu la computerul de bord si anume:
steering settings": Standard, Sport and Comfort.
Imi poate explica cineva la ce se refera?
Mersi.
PS: O poza asa la repezeala. Dar promit ca o bag in sedinta foto dupa ce ii fac un chimic si un polish.
- Fişiere ataşate
-

- C-MAX
31 Mai 2011, 23:35
Steering seetings,inseamna tradus setarile volanului,adica se poate seta in functie de necesitati cum ar fi:
Standard: este setarea de baza sau standard cum ii spune si numele,potrivita pentru conducerea zilnica a masinii,adica cea pe care o folosesti zilnic sau cel mai des,practic ca o directie normala la orice masina...
Sport: Creste raspunsul masinii/directiei pe viraje si drumurile solicitante,ai un raspuns mai bun pe viraje
Comfort: iti ofera un plus de asistenta fiind ideal pentru condusul in oras,la parcari sau la viteze coborate
Eu iti recomand sa le selectezi pe fiecare pe rand si sa alegi una care ti se potriveste,sa vezi cum raspunde directia...acuma depinde,iti setezi in funtie de necesitatile tale...Bafta!
31 Mai 2011, 23:39
In primul rand mersi de raspuns. Dar mai vreau sa spun o chestie: "Mama, da ce repede se intampla lucrurile pe aici."
Mersi inca o data.
Ultima oară modificat de
alexandrusavu pe 01 Iun 2011, 13:59, modificat 1 dată în total.
Motiv: nu era necesar quote-ul.
31 Mai 2011, 23:43
Cu placere si sa stapanesti masinuta sanatos si sa ai parte de cati mai multi km cu ea...
01 Iun 2011, 10:52
Sa o stapanesti sanatos.ESP sigur nu are?Nu are buton separat , se dezactiveaza/activeaza din meniu acolo unde si setarea directiei.
Iar ca o completare in functia comfort a directiei esti asistat si de masina in timp ce in modul sport masina nu te mai asista.
01 Iun 2011, 13:50
S-ar putea sa ai o surpriza (placuta) cu ESP. Trebuie verificat in meniu pentru ESP. Si mai simplu; in momentul cind pui contactul pe bord apare "ESP"+simbolul de alunecare. Sa ai noroc de masina
01 Iun 2011, 20:59
sau poti scrie aici VIN-ul masinii si verificam daca are sau nu
04 Iun 2011, 18:12
salutari,
deci, in primul rand, vreau sa va anunt ca am pus cauciucuri noi marca Michelin - KLEBER.
Am facut si un drum Baia Mare - Cluj si m-am indragostit total de masina asta. Trebuie sa ma obisnuiesc
cu stilul de condus diesel deoarece pana acuma am condus renault meagane benzina si de 16V unde trebuia sa o turez serios. Revin cu VIN-ul pentru verificarea ESP.
I love this car.
19 Iun 2011, 20:46
Salutare ,
sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea, apropo de ESP daca ai afisajul din bord mare atunci are ESP, si cum zicea si un coleg mai sus cand pui contactul ai un martor care arata o masina care aluneca...
Bafta
17 Dec 2011, 23:30
posesor nou de C MAX cu vin wfOexxgcde8e74702 cum aflu mai multe despre masina?
17 Dec 2011, 23:40
@eturli: in codul VIN, nu exista litera "O", doar cifra zero.
Introduci codul VIN in aceasta pagina
http://www.etis.ford.com/vehicleSelection.do si afli detaliile masinii.
Deschide te rog un topic nou, ca jurnal al masinii tale.
Felicitari amandorura pentru achizitii. Acum ati inteles de ce soferii de C-Max au in zambet-max pe fata cand sunt la volan...