Frumusica mea:) Coupe
Salut baieti.Incep prin a va felicita pentru acest forum ,dupa parerea mea este cel mai reusit.Am avut cateva masini( astra g de care am fost foarte multumit, peugeot 407 1.6 hdi, renault megane cabrio cea mai proasta experienta ) si in sfarsit Ford Focus 2 Coupe din 2007.Sa descriu masina: TITANIUM Cam full(cum zice tot romanu) sistem navigatie(din pacate il are degeaba ca nu exista cd), trapa, pilot automat, senzori ploaie,lumini, car kit , senzori parcare,scaun electric sofer(pasageru sa traga de maneta:) ) .Masina a fost adusa din germania de un nene din targ ,dar care se pare ca a fost destul de ok in privinta masinii .Cand am luat masina ,adika pe 15.01.2012 (de ziua Respectatului Eminescu) avea la bord 82.200 km.Motorul masinii este 1.6 motorul cu filtru de particule(din pacate) 109 cai.Pana acum sunt foarte foarte multumit de masina.Ce ma nemultumeste pe mine este consumul, care dupa parerea mea este destul de mare 9-10%in oras.Adevarat iarna , poate la vara mai scade si am si un stil de mers destul de rapid:D.Inca o nemultumire ar fi sistemul de franare de pe spate din pacate pe tamburi.Ce as vrea eu sa schimb la masina : -Jantele ,vreau neaparat jante de ford focus st pe 18 .Daca are cineva de aici jantele acestea pe motorizarea de 1.6 109 cai poate imi da un sfat daca e idee buna sau nu sa pun jantele pe 18
-vreau sa pun un soft tuning (pentru inca 30 de cai putere in plus) daca ma puteti ajuta cu sfaturi pareri recomandari,v-as fi recunoscator.
-filtru sport (acela inventat de roman care creste puterea masinii cu cel putin 3% si scade consumu cu 10-20 %)
-evacuare (dar aici e problema cu filtru de particule , la care cred ca o sa renunt cand o sa pun softul acela de 30cai+)
TIN SA VA MULTUMESC INCA ODATA PENTRU BUNA ORGANIZARE A ACESTUI FORUM !!!Astept sa va dati cu parerea .Multumesc anticipat
-vreau sa pun un soft tuning (pentru inca 30 de cai putere in plus) daca ma puteti ajuta cu sfaturi pareri recomandari,v-as fi recunoscator.
-filtru sport (acela inventat de roman care creste puterea masinii cu cel putin 3% si scade consumu cu 10-20 %)
-evacuare (dar aici e problema cu filtru de particule , la care cred ca o sa renunt cand o sa pun softul acela de 30cai+)
TIN SA VA MULTUMESC INCA ODATA PENTRU BUNA ORGANIZARE A ACESTUI FORUM !!!Astept sa va dati cu parerea .Multumesc anticipat
- kaddy4ever
- Incepator
- Maşina: Ford