Salutare la toata lumea... sunt nou pe aici, puteti sa imi spuneti Alex, iar in acest topic am sa va tin la curent cu toate problemele/ rezolvarile si modificarile ce o sa le fac pe Focoasa mea. Miau placut Focusurile inca de la primul model, si am decis pana la urma sa imi iau si eu unul. Este din 2005 1,8 TDCI 115 Ponei
Am luato din Germania nu are cinestie ce dotari, dar eu sunt multunit. am avut niste probleme cu bujiile si un senzor pe care le-am remediat, acum urmeaza incet incet sa pun pasiune si bani.... sper sa am sanatata si putere de munca pentru a atinge scopul dorit. Prima investitie pe care am sa o fac, cat de curand va fi asta: http://www.sundaybuy.com/Car-DVD-Player ... 005_7.html si un monitor de 22-24 in portbagaj sau 2 micute in tetiere. Astept ceva pareri pro si contra.
Salutare, eu am sa-ti zic "Dude"! Dude, in primul rand ia cu calm si obisnuieste-te cu forumul si vezi unde trebe postat. Exemplu: Prezentarea masinilor se face aici viewforum.php?f=15 Cat despre pareri legate de audio si altele sunt convins ca vei gasi destule daca folosesti functia de cautare. So use the search Dude!
Ps. Sa o stapanesti sanatos si sa faci cat mai multi km fara probleme.
Maşina: Focus hb; 2006; 1,6 Zetec-S PFI; 100 cp; sport
VIN: WF05XXGCD56Yxxxxx
Re: Prima mea Focoasa
14 Feb 2012, 11:29
Bun venit printre ford-isti concitadinule. Cu CD-ul buna idee, dar cu monitorul in portbagaj nu inteleg, cine sa-l vada..., mai bine in tetiere. Un milion de km fara evenimente.
Nu pot sa cred ca ai pus filmarea aia pe youtube. :-| Prima idee mi se pare in regula, dar monitor in portbagaj? Sau in tetiere.. Pentru ce? Si asa e in 2 usi si nu prea ai loc in spate (o sa stea eventualii pasageri din spate cu minitoarele din teriere lipite de ochi) .. Dar ma rog, gusturile nu se discuta.. Sa o stapanesti sanatos..
Legat de faza cu monitoru in portbagaj... daca-ti montezi si subwoofer(cva mai potent) o sa fie cam naspa ca o sa-ti faci flenduri monitoru de la vibratii!