Salutari. Sunt membru de cateva luni pe club ford si am decis ca e timpul sa imi prezint masinuta.
Este o "focoasa" 3-Door Hatchback,facelift 2002, cu motorizarea 1,6l 16v, 100 CP de culoare neagra.
Dotari:
- Tapiterie standard Ford
- Volan si scaun sofer reglabil
- 4 airbaguri
- Inchidere centralizata din cheie cu telecomanda
- Geamuri si oglinzi electrice
- Aer conditionat manual
- Luneta si parbriz cu functie dezaburire/dezghetare (la parbriz e genial pe timp de iarna

)
- Geamuri foliate negru spate
- Faruri ceata
- Jante 14" tabla
- Senzori parcare spate (aftermarket)
- Final toba inox
- Comenzi audio volan
- Sonorizare standard FORD 4 difuzoare cu uitatea 4000 RDS radio casetofon
Ca si bonus a venit cu stickere laterale ST cu dungi albe si cu inscriptia "ST Limited Edition" pe capota care o scot in evidenta.
Masina am cumparat-o in urma cu aproximativ 2 luni, import Germania, exceptand faptul ca a trebuit sa platesc taxa de mediu pentru inmatriculare, deocamdata sunt foarte multumit.
Inainte am avut tot un focus, varianta turnier cu aceeasi motorizare care a ramas la parinti. Am decis ca pentru mine varianta sport se potriveste mai bine.
S-a schimbat doar ce era necesar consumabile, ulei si am facut deja impreuna 4000 de kilometri fara probleme.
Upgread-uri:
- Modul ridicare automata geamuri la blocare usi (l-am cumparat; urmeaza sa il instalez)
- Jante 15" albe (am vazut la alti colegi de pe forum si cred ca ar arata foarte bine)
- CD/MP3 player (doar daca se poate conecta la comenzile de pe volan; am inteles ca exista ceva adaptor)
- foliere negru geamuri fata minim 15%
- posibil xenoane
Atasez niste poze si astept parerile, sugestiile si comentariile voastre.
toate bune,