Ford ka 1997 karibik-blau-metallic
salutare la toata lumea!!!
sunt nou pe acest forum si am zis sa prezint si eu masinuta prietenei mele...
este vorba despre un ford ka din 1997 adus in ro in noiembrie 2011
pret total 600 euro
motor 1.3 mpi 60cp endura-e
prin octombrie ne-am gandit ca ar trebuii sa isi cumpere o masinuta pt ca doar ce-si luase permisul....au fost mai multe variante printre care si ford ka....
pana la urma am ales ka-ul din pricina faptului ca are distributia pe lant si servodirectie stock
masina este varianta de baza,nu are nici macar barile in culoare.....
probleme cu rugina a avut la buson dar a fost remediata inainte de a o cumpara-o din austria(nu a fost vopsita foarte profesionist)
luna viitoare urmeaza o vopsire integrala+barile aceiasi culoare si dusa la rar pt a o inmatricula....
ca probleme...nu a bagat caldura dar s-a rezolvat cu un racord de dacie pus in locul motorasului....(la vara trebuie date mastile de la stergatoare jos si trecut pe inchis)
bordul nu era luminat-si s-a rezolvat schimband becul
nu merge iala de la sofer sa deschizi usa,doar sa o inschizi
i-am schimbat filtrele si uleiul imediat dupa achizitie(ulei 10w-40 aral bluetronic....)
in curand o sa urmeze o folie solara pe geamuri un eleron ceasuri suplimentare pt turatii si temperatura apa si un set de jante pe 14 sau 15
o sa revin cu pozele in cateva ore
sunt nou pe acest forum si am zis sa prezint si eu masinuta prietenei mele...
este vorba despre un ford ka din 1997 adus in ro in noiembrie 2011
pret total 600 euro
motor 1.3 mpi 60cp endura-e
prin octombrie ne-am gandit ca ar trebuii sa isi cumpere o masinuta pt ca doar ce-si luase permisul....au fost mai multe variante printre care si ford ka....
pana la urma am ales ka-ul din pricina faptului ca are distributia pe lant si servodirectie stock
masina este varianta de baza,nu are nici macar barile in culoare.....
probleme cu rugina a avut la buson dar a fost remediata inainte de a o cumpara-o din austria(nu a fost vopsita foarte profesionist)
luna viitoare urmeaza o vopsire integrala+barile aceiasi culoare si dusa la rar pt a o inmatricula....
ca probleme...nu a bagat caldura dar s-a rezolvat cu un racord de dacie pus in locul motorasului....(la vara trebuie date mastile de la stergatoare jos si trecut pe inchis)
bordul nu era luminat-si s-a rezolvat schimband becul
nu merge iala de la sofer sa deschizi usa,doar sa o inschizi
i-am schimbat filtrele si uleiul imediat dupa achizitie(ulei 10w-40 aral bluetronic....)
in curand o sa urmeze o folie solara pe geamuri un eleron ceasuri suplimentare pt turatii si temperatura apa si un set de jante pe 14 sau 15
o sa revin cu pozele in cateva ore
- catalin_ka
- Incepator
- Maşina: Ford