Totul despre membri

Inca un Jeans Edition

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Mesajde Ysab » 28 Iun 2007, 20:58

Grozav... pozele sunt prea mari ca sa bag attachement... :evil:
Focus Sport Jeans Edition
1,6 TDCI 137 CP
Ysab
Incepator

Mesajde Alen » 28 Iun 2007, 21:28

micsoreaza pozele....editeaza-le cu ACDSee si apoi da-le resize pana la o rezolutie maxima cam de 800x600 pixeli, deci max 150 kB, eventual putin mai mici chiar...hai ca se poate...
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde Ysab » 08 Iul 2007, 14:11

Multumesc de sfatul cu pozele... o sa incerc...
Pana una alta azi m-a dezamagit si m-a enervat rau de tot masina mea. :evil:
Am constatat ca geamul pasagerului din dreapta (fata) a inceput sa scartaie destul de tare la coborare... dar cand l-am urcat... zgomotul a devenit ingrozitor...
Pacat... masina nou nouta... steptam mult mai mult de la ea...
(A inceput sa scartaie usor si pedala ambreiaj dar nu consider un defect.. inca)
1,6 TDCI 137 CP
Ysab
Incepator

Mesajde Cornel001 » 08 Iul 2007, 14:40

pai cati km ai la bord acum cu ea ?
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde Ysab » 08 Iul 2007, 14:59

In jur de 3500... masina e nou nouta si o tin ca in puf...
Am incercat sa spal si geamul dar tot asa face. Cum am mai zis... in urma cu o saptamana a inceput sa scartaie si ambraiajul dar foarte incet... abia il auzi dar stiu ca nu facea asa inainte... si numai cand il eliberezi ca il ridici mai incet
Asta e... om vedea ce-i de facut
1,6 TDCI 137 CP
Ysab
Incepator

Mesajde Cornel001 » 08 Iul 2007, 15:05

In general la diesele de 1.6 109 am vazut ca se mai plange lumea de scartait la ambreiaj, si al tau e de fapt acelasi dar tunat. deci e o buba mai comuna...

legat de geamuri... la mine sunt aproape 15.000 km dar geamurile spate nu au prea fost folosite asa mult, mai mult de curand am inceput sa le frec pt aerisire la zapuseala asta, si de fro 2-3 sapt si la mine au inceput sa faca toate urat uneori, si pe fata si pe spate doar ala de la sofer a scapat culmea, se aude asa un fel de 'vibratie'/zdranganit cand urca sau cand coboara dar nu mereu pe toata lungimea cursei si , tot asa, nu chiar mereu cand le folosesc; dar nu poci sa-mi dau seama ce le afecteaza.
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde Ysab » 08 Iul 2007, 15:37

multumesc de sfaturi... la mine alea pe spate (care sunt cu manivela) si ala de la sofer merg foarte bine... dar cel cu probleme scartaie mai ales la urcare ingrozitor... si parca si joaca un pic in rama... asta e...
daca vrei sa discutam mai mult uite id-ul meu de yahoo mess: ysab86
(sper ca nu se supara nimeni daca il dau aici)
1,6 TDCI 137 CP
Ysab
Incepator

Mesajde Ysab » 01 Sep 2007, 04:03

$1 scrie:$2alut tuturor,

Am citit comentariile voastre legate de resoftarea pe plan local a motorului 1.6 D de pe Focus 2 Jeans Edition si pot sa va spun ca Cip tuningul a fost facut de o firma cu care lucreaza Colina , deci nu de Dealer.
Din pacate ei ridica puterea marind destul de mult presiunea in turbina , ceea ce inseamna ca pe termen lung exista sanse (destul de mici, adevarat) ca cel putin debitmetrul si turbina sa faca probleme.
Si totusi , avand in vedere garantia acordata poti sa-i dai blana cu incredere.
Iti spun sigur ca stiu cel putin 3 masini facute la firma cu care lucreaza Colina , masini care au avut cel putin una dintre problemele de mai sus daca nu chiar pe amandoua (nu sunt FORD,ATENTIE!).
Legat de kit-ul exterior as fi magar sa spun ca este rau ,doar ca eu am vazut o masina la showroom la care asamblarea era destul de superficiala (ca sa nu zic neprofesionala), iar la un colt al spoilerului fata vopseaua se umflase.
Per total ai facut o afacere buna deaorece kit-ul este cam scump( vezi http://www.icctuning.com/firma din Spania) cu toate ca eu prefer exteriorul de la ST(+jantele originale ST) .Jantele Wolf + anvelopele pe 17 sunt la orice firma de specialitate cel putin 1200 euro. Totusi e o chestie de gust, asa ca parerea mea ,ramane totusi o parere.

Scuze de absente din ce in ce mai lungi. O sa incerc sa intru mai des. Masina din showroom cu vopseaua umflata era asta a mea. Nu-ti face griji Klauss. Alta bara si s-a rezolvat. :wink:
1,6 TDCI 137 CP
Ysab
Incepator

Anterior

Înapoi la Totul despre membri