Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
17 Sep 2012, 20:01
Ce urmeaza :
-grila cromata ( Maine o iau de la posta )

-jante de tabla pe 16
-interior piele
-vopsit plafon negru
-pleoape
-praguri facute de mine ( in lucru )
-modificari bara fata si bara spate

-suspensi sport (de preferat arcuri )
-ceasuri bord facelift
etc
Will see ...
17 Sep 2012, 20:52
tin sa precizez ca munca depusa nu a adus prea multe plusuri masinii cel putin nu din punctul meu de vedere. albastrul acela pe la motor chiar nu are ce cauta acolo, ai fi putut incerca sa le vopsesti fie in culoarea masinii fie in negru lucios. la fel si la si pe etrieri nu prea are nimic cu ce culoare are masina, nu da bine deloc, de piulite nu mai zic, ce ai cautat sa le vopsesti si pe alea...personal nici jantele nu imi plac cum dau cu negru mat...imi cer scuze daca parerea mea e una rea despre masina dar prefer sa iti spun adevarul decat sa iti zic bravo, felicitari pentru munca.
17 Sep 2012, 21:01
Ce rau ai fost

Fiecare are gusturile lui ....daca asta e gustu meu asta e

fiecare cu parerea lui bine`nteles e o tara libera

..Mie unu imi place investesc atat bani cat si suflet ..nu conteaza bani cat conteaza sufletul pe care il pun pentru aceasta masina
17 Sep 2012, 21:55
Eu nu sunt asa rau ca Mihai. Dar macar scoate albastrul de la numar si etrieri. Incearca la etrieri cu argintiu. La motor macar nu se vede. Oricum felicitari pentru munca depusa.
18 Sep 2012, 14:00
eu unul apreciez efortul facut de tine

, si discut in cunostinta de cauza, pentru ca si eu am vopsit cate ceva pe la motor si in rest, inteleg ce ai facut acolo. despre culori nu am nimic de adaugat fiind vorba de gusturile tale si cred ca in realitate se vede mai frumos decat in poze. o sa urmaresc cand se va organiza o intalnire la valcea si poate o sa vad masina live. nu stiu de ce am impresia ca o sa mi placa ce voi vedea mai mult decat in poze
18 Sep 2012, 15:17
Colegu, buna initiativa pentru acele parti de la motor, mai ales ca prin felul asta le protejezi si le prelungesti durata de viata. Pe la roti ma gandeam sa vopsesc si eu dar momentan nu este cazul pentru ca nu am jante. In rest este strict optiunea ta cu privire la culoare, spor la treaba in continuare.
18 Sep 2012, 19:53
Va multumesc mult pentru urari

io incerc sa o modelez dupa gustul meu

...fiecare are gustul lui ..urmariti in continuare topicul cu noi modificari . Multumesc pentru urari !!!
19 Sep 2012, 07:32
@feel the difference: Prelungeste viata acelor capace de plastic? Pe bune?
19 Sep 2012, 08:22
D-nul Mihai R, am exprimat ce am gandit, pe bune! Daca nu este asa imi poti trimite un mesaj care sa incerce sa ma convinga contrariul.

Ar trebui sa le vezi pe ale mele care nu au decat 45.429 km, juri ca masina are cel putin 300 mii
19 Sep 2012, 09:22

am ras puternic. Dar serios, in weekend ma apuc sa vopsesc tot ce e plastic in masina...culoare? rosso ferrari, sa vada bajetii aspect.
19 Sep 2012, 09:47
Sa ne intelegem, eu nu spun ca perioada de degradare a materialului respectiv nu ar fi una foarte lunga, doar ca prin vopsirea lui sau alte tratamente de cosmetizare speciale ii acordam o atentie astfel aspectul si forma lui in timp se va pastra mult mai bine. Oare de ce exista atatea produse pe piata pentru ingrijirea plasticelor? Eu unul spun asa si scuze initiatorului de topic, asta este ultimul mesaj offtopic: daca o bara de metal prin neingrijire rugineste care rugina duce la degradarea lui, oare nu cumva si cu un plastic se intampla la fel?
19 Sep 2012, 11:04
Incepe sa ma amuze copios topicul asta.

Eu o data la cateva luni sterg plasticele motorului cu o carpa umeda sau acel "ulei" special de curatat motorul. Am aproape 100.000 si nu arata cum zici tu.
Eu zic ca mai bine ramaneati la varianta ... arata bine in opinia unor useri nu ca prelungeste viata plasticului.
Va les pe voi sa dezbateti subiectul mai departe.
Felicitari pentru vopsite bandourile ... arata mult mai bine!
(OFFTOPIC: Ma apuc sa caut pe net cum rugineste plasticul ca pe asta nu am mai vazut-o.)
19 Sep 2012, 12:03
Am spus ca metalul rugineste si rugina il afecteaza, la fel se intampla cu plasticul in sensul ca si el este afectat de o grama de factori externi care duc la deteriorare. Nu am scris ca plasticul rugineste asa ca atentie la interpretari. Si daca tot suntem la acest capitol ce il putem intitula ,,observatii" stimate coleg Mihai R atentie la scriere: corect este ,,Felicitari pentru bandourile vopsite ... arata mult mai bine!" Spor la amuzament in continuare.
O zi buna!
19 Sep 2012, 13:15
Eu n-am sters de vreo 3 ani plasticele vietii pentru ca oricum dupa 2 ploi in Buc sau in afara se fac cam la fel. Am facut asta odata-n viata si mi-am dat seama ca-i inutil. Legat de vopsit, cred ca ii urmez sfatul colegului Mihai si ma abtin pe viitor....dar as putea sa-ti aduc argumente de ce e cam inutil, lucrez oarecum intr-un domeniu de profil.
19 Sep 2012, 15:17
Sunteti off topiccc

)
24 Sep 2012, 07:17
Ca pot sa-ti aduc argumente de ce vopsirea e inutila? Lucrez la o firma de injectii mase plastice, facem interioare de Dacie, grile de radiator, plastice de la motor, pe scurt, multe plastice din segmentul Dacia Renault. Si pentru Ford facem anumite lucruri, pentru motoare, galeria de admisie (la motorul de 1.0) cu export la Koln si piese pentru Craiova. Cred ca m-am exemplificat destul incat sa ma crezi pe cuvant ca vopsirea plasticelor este 95% inutila. Dar daca e doar de aspect e ok, dar nu mai spuneti ca ajuta la non-degradarea lor ca nu prea are cum.
14 Oct 2012, 13:32
New update :
Colantat plafon cu autocolant negru oracal

si stopurile cu autocolant rosu aprins transparent
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

14 Oct 2012, 13:42
Spor la modificari in cotinuare, Ai un like de la mine, mai putin partea cu vopsitul sau cel putin nu acea culoare care nu se prea pupa cu restul. Jantele le poti face orice culoare cat mai traznita, dar restul pieselor masinii trebuie legatura intre ele.
14 Oct 2012, 13:45
Multumesc ..Stiu a fost o prostie ... ma gandeam la un albastru cu gri atuncea...acuma vreau negru cu gri..o sa le fac negre toate plasticele de le am albastre..si etrieri o sa ii fac de culoare rosie sa se potriveasca cu triplele
14 Oct 2012, 13:51
Asa mai merge, poate incerci sa faci o simulare inainte pe calculator.
Bafta
14 Oct 2012, 15:14
Nu stiu cu ce sa fac ...chiar as vrea si de mult caut asa ceva ..dar nu stiu cu ce ..

:(
14 Oct 2012, 15:52
Mda, nici eu ma prea pricep la astea incearca Photoshop. Adobe.
14 Oct 2012, 15:54
Chestia e ca nu stiu sa lucrez in ele ..
15 Oct 2012, 09:13
Cel putin pentru pasiunea fata de masina, nu este prea tarziu sa inveti programele respective, le descarci si te apuci de butonat. Vei vedea ca sunt utile
15 Oct 2012, 22:35
Am butonat la photoshop de mi`au sarit capacele...da e prea complicat

.. Sper sa reusesc
16 Oct 2012, 08:34
Daca insisti, ceva ceva tot o sa inveti, macar notiunile de baza, ceea ce te intereseaza pe tine. Stai linistiti ca si mie mi-a luat ceva timp pana am invatat

Daca nu, parca erau pe diverse site-uri programe on-line de colaj foto, vezi daca merge pe acolo.
27 Oct 2012, 20:29
Salut, pt inceput da-mi voie sa te felicit ca investeti suflet in masina. Nota 10. Cat despre culoare...ma abtin ca sa nu fiu rau. Daca vrei vreodata sa iti schimbi led-urile din bord, ma refer la culoare, da-mi un mesaj, ma ocup cu chestii dinastea, iti pot arata poze cu ce a iesit la mine. Am avut interioru verde, am facut alb cu rosu, inclusiv cd-playeru, + iluminare in manerele de deschis usa, tot rosu.
Multa bafta in continuare, spor.