Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

FORD C-MAX 1,6 TDCI 90 CP

20 Feb 2013, 19:29

Salutare!
...Si bine v-am gasit pe acest frumos si, sper eu, util site.
Marius ma numesc si incepand de astazi, in urma unei intamplari nefericite cu vechea masina, sunt posesorul unui Ford C-Max 1,6 TDCI 90 CP fabricat in Decembire 2008, inmatriculat pentru prima oara in Franta la 19.01.2009.
Pana acum 2 sapt. am avut un opel astra h caravan 2005, 1,7 CDTI achizitionat din Germania....si avariat in Romania dupa 4 ani de folosinta. Masina de care in mare am fost multumit.
Asadar sa revenim la noua mea masinuta.
Clar anul de fabricatie se simte in sensul ca tehnologia mai avansata isi spune cuvantul.
Dotari> tempomat (ceva nou pentru mine), dublu climatronic, proiectoare, comenzi "pe" volan si....o gramada de spatii pentru depozitat, extrem de utile pentru o familie cu un copil.:)
Atat cat am apucat sa conduc aceasta masina, pot spune ca deja am trecut la ceva superior: tinuta de drum excelenta, mult mai "asezata" pe drum in curbe, iar motorasul de 90 CP extrem de nervos inca de la primele trepte. Pozitia la volan, iarasi ceva nou pentru mine, foarte odihnitoare si parca o prestanta mai adegvata varstei de 35 de ani :)
Nu m-am obisnuit inca, cu schimbatorul de viteze care are curse foarte scurte si ferme...lucrez la asta.
In weekend urmeaza un drum de 1000 km dupa care voi putea impartasi mai multe impresii.
Intrebari:
- ce probleme pot aparea la acest motor:
- la cat se schimba distributia (120.000 km) are masina acum;
- turometrul la relanti sta undeva intre 9 si 10...e normal, am impresia ca masina vibreaza putin;
- volanta?? cam pe la cati km sa ma astept?
In rest masina FOARTE ingrijita atat la interior cat si la exterior.
In curand voi atasa si poze.
Asadar....BINE V-AM GASIT!!!!
Răspunde