Re: >>> FORD MUSTANG GT > 2003 > 4.6l > 260 CP - by LAwR
21 Mai 2012, 21:02
Da, ca e 8 cilindrii si marca Prins, adica cea mai buna. Tomasetto e mai ieftina, vreo 1000 si ceva, dar e mult inferioara la Prins. Cu Prins pot duce motorul si pe la 700CP iar instalatia GPL va face fata.
21 Mai 2012, 22:13
atunci inseamna ca trebuie sa ma interesez si eu exact, ca ma batea gandul sa cumpar un Mondeo 2.5 V6 si sa nu am surprize sa coste instalatia cat jumatate de masina.
26 Mai 2012, 15:30
ptr instalatie GPL incearca sa te interesezi de pret si la Pro Gaz Service - Bernesti, Buzau. au instalatii BRC, majoritatea sunt extrem de multumititi de lucrare si au preturi mai mici ca in bucuresti.
19 Iun 2012, 17:47
Intre timp: M-am ocupat de amortizoare, pe fata s-a scurtat din tija si din amortizor, s-a pus ulei nou si s-au schimbat supapele cu unele care sa permita o duritate mai mare.
Pe spate nu s-a putut lucra cu amortizoarele masinii pentru ca modelul nu permite, asa ca au fost schimbate cu altele noi, dar la care de asemenea s-au facut operatiunile anterioare.
S-a schimbat mult in bine comportamentul masinii!
Am trecut si de ITP:
Primele semne (de cand am facut poza pana acum, s-au mai inmultit!) si o trecere la limita:
Vopsit cu rosu piulitele de la jante + etrierii + placutele de frana exterioare + discurile de frana (partea butucului) + tabla din spatele discurilor:
20 Iun 2012, 01:34
Si ca tot mi-ai adus aminte de harburi ... nenea care a luat gazele a spus ca valorile sunt mult mai bune decat la un Logan 1.4 E4 Si Mustangul e E3 totusi, pentru ca norma asta era atunci. Eu i-as putea da jos si catalizatoarele, tot s-ar incadra fara probleme normei europene unde a fost incadrata. Mi-a detaliat ce inseamna fiecare valoare pe aparat si cu cat este sub limitele normei. Arderea e perfecta, motorul ruleaza impecabil.
Nici nu a intrebat de folia 50% de pe fata, iar anvelopele sunt putin diferite fata de cele din carte.
29 Aug 2012, 02:02
Sa mai sterg praful de pe aici ... ce am mai apucat sa fac: inlocuit ceasurile cu altele tip "plasma" de culoare alb + rosu, toti indicatorii sunt la randul lor rosii. Am vopsit capacul de la rezervor tot cu rosu.