Dupa 6 luni in care m-am ferit sa imi prezint noua masina, cred ca e cazul sa o fac M-am imprietenit cu masina asta din prima. Si de atunci aproape 20000 de km m-a purtat fara sa ma lase vreodata. Recunosc ca nu am condus in viata multe marci de masini (am inceput cu clasica 1310, nissan micra, dacia logan, peugeot 207, toyota auris 2.0 d), dar Fordul asta m-a impresionat la stabilitate si conduita de drum. Am facut cu ea drumuri lungi si de fiecare data si-a mai pus o bila alba in ochii mei. De atunci nu am facut niste investitii masive, dar am imbracat-o la interior cu un set de huse ce i se potriveste de minune spun eu. O da revin cu poze dupa ce am pus husele
Maşina: FORD FOCUS 2007 1.6 TDCI 66kw FORD C-MAX 2008 1.6 TDCI 66kw
Re: My black friend!
27 Feb 2013, 11:52
Sa-ti traiasca! Foarte frumoasa masina ta,eu sunt focus owner din 2010 si de 50 000 km si inca nu mi-am prezentat masina. Te rog sa pui mai multe poze cu husele si sa dai detalii: unde cum si cat Multi km fara probleme!
Asa cum am promis revin cu impresii personale despre masinutza mea. Pana acum la masina i-am facut doar revizia necesara si am echipatu pentru iarna cu un set de jante din tabla + cauciucuri, si in plus un set de covorase aftermarket de care nu ma plang. De curand insa am descoperit ca am o problema la conducta de ungere cu ulei a turbinei, si pierd ulei pe acolo. Am gasit-o la cineva la dezmembrari si urmeaza sa o schimb. Adaug ceva poze cu setul de huse luat de aici http://www.autoschrott.ro/index.php?act ... RD_FOC2_S2 .