a trecut ceva timp si.....sunt dezamagit de "noii colegi" .....nu se compara deloc cu clubford....asta e ..... cum iesim din iarna, ma bate gandu sa revin la un mondy....sa vedem pe viitor cum o sa gandesc
am primit o veste foarte trista ..... un prieten a vazut mondy meu si mi-a zis asa: "bai frate...uoh-ul nu mai era la fel....." nu mai stiam ce sa zic ....
$1 scrie:$2m primit o veste foarte trista ..... un prieten a vazut mondy meu si mi-a zis asa: "bai frate...uoh-ul nu mai era la fel....." nu mai stiam ce sa zic ....
Nimeni nu o sa aiba grija de fosta ta masina asa cum ai avut tu... Sa nu te miri daca in anii urmatori, umbland prin parcurile de dezmembrari sa dai peste masina ta... aia o sa fie cea mai grea lovitura...
MaÅŸina: Ford Mondeo Mk2 1998 2.0i 16V FULL OPTION B 50 NFS
Re: Un mondeo indragit!
28 Oct 2012, 19:02
de asta te plangi colegu'? lasa ca o sa ti-l dau eu o tura sa-ti aduci aminte cum e sa conduci 1.450 kg si sa te lafai in scaun bafta si nu te mai smiorcai ...fierul e tot fier...daca l-ai dat inseamna ca aveai motiv intemeiat...sincer puteai sa-ti iei altul la banii care i-ai dat pe gplf dar nu e rau nici ala
muzica mi-am pus-o pe golf....bass-ul nu e asa puternic...explicatia unui cunoscator care pare plauzibila: mondeo are portbagajul mare si bass-ul era lung si mai puternic...iar golful are portbagajul mic si nu se face ecou
Eu zic sa o cumperi pe asta: viewtopic.php?p=1181566#p1181566 Masina arata bestial, are dotari faine iar baiatul este coleg de pe forum... deci toata increderea. Sari cu banul si ia-l pe Mondeo...