Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Re: A venit ... Mondeo MK4

04 Sep 2012, 13:07

Salut. Felicitari pentru achizitie si multi km fara probleme. Si eu pe 28 aug am luat un Mondeo Business Edition 2l, 140 cp motorina. Am avut 21 de masini si nu stiu dar parca nu sar in sus de bucurie ca am achizitionat-o. Te-ai uitat la contraripile spate? Zici ca sunt din carton presat. Mi-e groaza la spalatorie ce se va intimpla. Dar una peste alta m-am uitat la ceva revew-uri pare mai "tare ca Insignia si Passat". Oricum tot inainte, incodata bafta, super masina ai.

05 Sep 2012, 07:50

Inteleg din postul tau ca nu ai testat Insignia si Passat. Era indicat sa o faci ca sa poti alege masina care consideri ca ti se potriveste mai bine, oricare ar fi fost aceea.

In alta ordine de idei, cartoanele de care zici sunt foarte rezistente la umezeala si nu ma refer doar la spalatorie ci inclusiv la mers prin ploaie multe ore sau la gheata care se face iarna sub aripi multe zile.

17 Sep 2012, 17:30

Salut. Mersi razvann. M-ai linistit in cea ce priveste aparatorile de sub aripi.
Am testat si Insgnia , una cu 28000 de km luata din Romania.Avea un injector schimbat , discurile frina fata , spate schimbate. Asta in conditiile in care citisem in Bild ca si nemtii la un test la 50000 schimbasera discurile. Asa ca am trecut la altceva.
Stima.

Imi cer scuze lordofgore. De fapt vroiam sa te intreb pe tine ti-ai luat piulite antifurt pt jantele tale de la noua masina?

11 Mar 2013, 12:15

Razvan,

Stii daca grila se inchide automat la viteze mari?
Ar fi interesanta o recenzie mai noua, dupa jumatate de an de drumuri romanesti!
Consum, habitabilitate, tinuta de drum.
Mi-ar placea sa schimb masina dar inca nu m-am hotarit pentru ca in general sunt obisnuit cu confortul de la frantuzesti(eu sunt un pic mai mare 95 kg si destul de lat)si nu as vrea sa fiu dezamagit. N-am facut un drive test concludent inca.
Astept cu nerabdare peste 3 saptamini voi inchiria una vre-o 4 zile dar pe diesel 2 L ca s-mi fac o idee cat-decat.
Nu de alta dar dupa ce o cumperi, daca in 2-3 luni nu te mai incanta perzi o gramada de bani :-" :-"

11 Mar 2013, 12:20

sorry pentru post, de fapt vroiam sa ma adresez lui Lordofgore nu lui Razvan, dar poate ca amindoi aveti ceva de spus...

11 Mar 2013, 12:40

"The new Mondeo's Active Grille Shutter is located ahead of the front radiator on the bumper beam and automatically opens and closes in up to 15 different positions with six-degree incremental stages, altering both the overall aerodynamic drag of the vehicle and cooling level for the powertrain. Fully closed the Active Grille Shutter can improve aerodynamic drag by up to 6 per cent.

Optimised to achieve maximum fuel efficiency and guaranteed to help the engine warm up to its most efficient operating temperature quickly, a control unit keeps the shutter closed as long as possible during the initial start-up phase. Operating temperatures are continually monitored to ensure that any specific driving factors – including for instance high or low speed driving and towing – will not create undesirable temperature variations."

Sursa
Răspunde