Salutare tuturor.
Ma numesc Florin, sunt din Bucuresti si de doua saptamani sunt posesorul unui Ford Focus Break 2001, 1.6 16V/101CP.
Alte dotari; AC, ABS, ESP, geamuri electrice fata spate, inchidere, oglinzi incalzite, frane pe disc spate.
Masina a costat 2150 E, si a fost adusa din Germania(nu este inscrisa).Kilometri in bord 163000, reali nu se stie dar dupa cum arata masina tind sa cred ca astia sunt reali.
Cand am luat-o nu mergeau aeroterma, pompa de lichid parbriz si butonul de deschidere portbagaj.Aeroterma am reparat-o(am schimbat termorezistenta de trepte si o siguranta)Pompa cred ca era inghetata pentru ca dupa doua zile a inceput sa functioneze iar butonul de portbagaj face si acum figuri impreuna cu restul usilor.
La exterior mi-am dat seama dupa ce am spalat-o ca au fost revopsite urmatoarele:
-aripa dreapta spate
-capota
-bara
Lovita in fata nu a fost sigur si cred ca bara si capota au fost vopsite din cauza pietrelor sarite din mers.
Aripa dreapta spate probabil a fost atinsa.
In rest mai are ceva zgarieturi minore care vor iesi la polish.
Intriorul arata super bine, bordul nu are decat doua gzarieturi minore, volanul nu este tocit, scaunele si bancheta sunt ca noi, fetele de usi la fel, sunt impecabile.Mocheta este cam plina de nisip si trebuie sa o curat la spalatorie, eventual sa o scot la vara si sa o spal.
Deocamdata vreau sa ii schimb filtrele si distributia si apoi mai vad ce imbunatatiri ii mai aduc.
Sunt foarte incantat de masina tinand cont ca pana acum am condus o Dacia 1310 pe injectie din 2004 tot break.
Poze pun doar 3 acum si vor mai urma si cu interiorul.
- Fişiere ataşate
-

-

-