Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Blue Thunder

05 Feb 2013, 12:38

Salutare tuturor.

Ma numesc Florin, sunt din Bucuresti si de doua saptamani sunt posesorul unui Ford Focus Break 2001, 1.6 16V/101CP.
Alte dotari; AC, ABS, ESP, geamuri electrice fata spate, inchidere, oglinzi incalzite, frane pe disc spate.
Masina a costat 2150 E, si a fost adusa din Germania(nu este inscrisa).Kilometri in bord 163000, reali nu se stie dar dupa cum arata masina tind sa cred ca astia sunt reali.
Cand am luat-o nu mergeau aeroterma, pompa de lichid parbriz si butonul de deschidere portbagaj.Aeroterma am reparat-o(am schimbat termorezistenta de trepte si o siguranta)Pompa cred ca era inghetata pentru ca dupa doua zile a inceput sa functioneze iar butonul de portbagaj face si acum figuri impreuna cu restul usilor.
La exterior mi-am dat seama dupa ce am spalat-o ca au fost revopsite urmatoarele:
-aripa dreapta spate
-capota
-bara
Lovita in fata nu a fost sigur si cred ca bara si capota au fost vopsite din cauza pietrelor sarite din mers.
Aripa dreapta spate probabil a fost atinsa.
In rest mai are ceva zgarieturi minore care vor iesi la polish.
Intriorul arata super bine, bordul nu are decat doua gzarieturi minore, volanul nu este tocit, scaunele si bancheta sunt ca noi, fetele de usi la fel, sunt impecabile.Mocheta este cam plina de nisip si trebuie sa o curat la spalatorie, eventual sa o scot la vara si sa o spal.
Deocamdata vreau sa ii schimb filtrele si distributia si apoi mai vad ce imbunatatiri ii mai aduc.
Sunt foarte incantat de masina tinand cont ca pana acum am condus o Dacia 1310 pe injectie din 2004 tot break.
Poze pun doar 3 acum si vor mai urma si cu interiorul.
Fişiere ataşate
112.jpg
113.jpg
114.jpg

Re: Blue Thunder

05 Feb 2013, 12:53

Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme.

Daca are parti ale caroseriei revopsite nu inseamna ca a fost neaparat lovita, si chiar daca a fost lovita, posibil sa fi fost un accident minor care nu a afectat sasiul...

06 Feb 2013, 10:40

Multumesc Bogdan, si ai dreptate, nu inseamna neaparat ca a fost lovita.
Revin cu alte poze si si o mica problema, deocamdata.Acul de la kilometraj face figuri, cateodata in timpul mersului scade brusc la 0 , sta cateva secunde si se ridica la normal :| .
Fişiere ataşate
019.jpg
018.jpg
117.jpg
016.jpg
015.jpg
014.jpg
013.jpg
012.jpg
011.jpg

06 Feb 2013, 14:38

Felicitari pt achizitie.
Si masina prietenei mele este identica cu a ta dar esp nu are nici a ei nici a ta.
despre ceasur la fel au facut fi la focusul prietenei mele in toamna si am fost la cineva si a spus ca este procesorul din spatele ceasurilor si singura varianta ar fi sa le schimb dar de atunci nu au mai facut figuri

06 Feb 2013, 20:30

Da....se vede ca interiorul e ingrijit si sa speram ca si actualul proprietar o sa-l pastreze cat mai mult posibil. :)

06 Feb 2013, 20:41

acum am verificat vinurile si a reesit ca si masina ta si a prietenei mele sunt din aceeasi zi si culoarea tot este identic ce difera in vin sunt ultimele cifre la tine este 74940 si la prietena mea este 74871

07 Feb 2013, 11:45

Da, ai drepatate, nu are ESP; am gresit eu.
@ B0gd4n_r - O sa incerc sa o ingrijesc cat mai bine :D .
Ce mica e lumea, nu cred ca se gandeau ele cand au iesit pe poarta fabricii ca or sa ajunga amandoua in Romania :))

18 Mar 2013, 11:23

Nu am mai scris aici de ceva vreme dar intre timp am inmatriculat-o, i-am luat "incaltari" de vara pe care le-am si montat iar saptamana asta urmeaza sa-i pun si o instalatie GPL.
Urmeaza schimbarea filtrelor, a uleiului si a distributiei in viitorul foarte apropiat si dupa aceea folie pe spate.
Deocamdata nu am avut probleme inafara de figurile pe care le face inchiderea si apa care o gasesc pe presul din dreapta fata dupa fiecare ploaie :( Sper sa gasesc o solutie dupa ce schimb filtrul de particule.
Fişiere ataşate
2013-03-06 13.54.54.jpg

18 Mar 2013, 11:46

Ce filtru de particule?

18 Mar 2013, 14:10

Probabil se refera la filtrul de polen

18 Mar 2013, 15:41

la problema cu acul de la km,o am si eu.e vorba de un senzor dupa cutia de viteze vss,il schimbi si gata ;)

18 Mar 2013, 16:53

Salutare! Sa o stapanesti sanatos fara probleme. Asa era si Focusul meu. Imi e oarecum dor de el. Singura masina cu care nu am avut absolut nicio problema in cei 2 ani cat am tinut-o. Bravo pentru alegere.

Totusi, ce filtru de particule? :)

19 Mar 2013, 10:33

Filtru de polen am vrut sa zic 8-}
Deocamdata nu ma deranjeaza acul de la vitezometru pentru ca isi revine repede; probabil o sa il schimb cand se va strica de tot :))

19 Mar 2013, 18:44

asa am zis si eu,oricum am vazut ca unul original e undeva la 200 de lei si unul aftermarket e undeva la 120 de lei.oricum nu cred ca are rost sa pui original.
cu uleiul cum stai?mananca?

22 Mar 2013, 11:39

Am montat GPL-ul, toate bune inafara faptului ca se tureaza motorul singur cand sta la relanti.Asta se intampla si inainte sa pun gpl-ul.
Acul de la vitezometru nu ma deranjeaza prea tare dar in schimb treaba asta cu turarea ma calca pe nervi.
Cand tin frana apasata parca face si mai rau.Nu sare de 1000 de ture.Unde imi recomandati sa ma duc cu ea in Bucuresti?
Sincer nu am verificat uleiul de cand am luat-o :)) o sa il schimb cat de curand dar azi promit ca ma uit :)

22 Mar 2013, 17:30

pentru turatie schimba motorasul pas cu pas

22 Mar 2013, 18:19

Aceeasi problema am avut-o si la dacie de doua ori.Daca la dacie e 300 de lei un motoras nu vreau sa ma gandesc la asta cat e :((

26 Mar 2013, 10:51

De ceva vreme am observat ca nu mai imi functioneaza incalzirea oglinzilor.Incalzirea lunetei functioneaza.Este vreo siguranta separat pentru incalzirea oglinzilor?Tinand cont ca amandoua sunt actionate de acelasi buton ar trebui sa fie pe aceeasi siguranta, ma gandesc eu...

11 Apr 2013, 18:15

Schimbat filtre si ulei, mai putin cel de benzina.
Schimbat distributie.
Urmeaza folie si poate niste jante de magneziu :)

15 Apr 2013, 14:26

Furtunul de la tasnitoarea care spala luneta este intrerupt aproape de capat; mai exact intre lampa de pe plafon din portbagaj si captul lui pe unde tasneste apa.
Cand actionez pompita sa imi spele luneta imi curge apa in portbagaj.Am desfacut mansonul ala de cauciuc de la haion si se vede unde este rupt dar nu stiu daca se poate schimba.Nu i-am putut face nimic deoarece este foarte mic locul si nu permite.
I s-a mai intamplat cuiva chestia asta?
Daca da , cum ati remediat problema?
Răspunde