Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

masina mea noul Ford Focus 3

06 Apr 2013, 09:34

Buna ziua. ma bucur ca astazi am intrat si eu in marea familie Ford. sunt noul posesor a unui Ford Focus 2013 1.0 T EcoBoost de 92 kw si 125 cp. benzina euro 5 gama Titanium 5 usi. are ca dotari suplimentare urmatoarele: pachet MFP 27, MFP 3, ICE 7, vopsea meatalizata si pachet lumini. sper sa ma bucur alaturi de voi de noua mea masina. sunt fericit ca acum fac parte din acesta familie. poze cu masina sper sa pot descarca peste aproximativ 10 zile cand voi intra efectiv si in posesia masinii. va multumesc pentru tot si va doresc tuturor numai bine.

Re: masina mea noul Ford Focus 3

06 Apr 2013, 09:46

Felicitări pentru achiziţie. Sa o stapanesti sanatos. Mi.ai luat.o înainte :)).Vroiam sa o prezint si eu aici dar dupa câteva îmbunătăţiri. O sa fii mulţumit de ea ;). Baftă si aşteptăm poze

06 Apr 2013, 12:06

sa o stapanesti sanatos.... asteptam poze....si o impresie despre motorul de 1.0

11 Apr 2013, 14:59

Bine ai venit pe forum!
Cu totii asteptam poze si impresii atunci cand vei intra in posesia masinii. Pana atunci ne mai poti spune cate ceva despre tine, eventual si cum ai ajuns sas optezi pentru Ford.

12 Apr 2013, 19:38

Pai ce sa va mai spun... sunt un tip sociabil si putin mai rusinos din pacate in anumite momente. Deocamdata sunt elev la liceul Teoretic Constantin Brancoveanu din Bucuresti in clasa a 12-a :-S si sper ca in continuare sa intru la targu mures la facultatea de medicina de acolo. Eu voi intra in posesia masini saptamana care vine ... Sper sa fie frumos astfel incat sa pot face si cateva poze. In rest am reusit sa mai scoatem de la cei de la ford anumite optionale ca : senzori parcare spate si navigatie detasabila deoarece a fost ziua mea pe 5 aprilie :). Eu din pacate nu prea sunt lamurit cand sunt intalnirile ford in Bucuresti, daca ma poate ajuta cineva sa inteleg in ce zi si la ce ora ... voi incerca sa fiu acolo :). In rest toate bune si la cat mai multi km fara probleme. Sanatate.

20 Apr 2013, 23:27

Dupa cum v-am promis, am revenit cu pozele.Dar din pacate fiind prea mari le-am urcat pe alt site. :D

https://plus.google.com/photos/101297604734539561342/albums/5869039404925262161?authkey=CPrkxamJg4GliQE

21 Apr 2013, 13:30

Frumoasa masina.
Ce cuprinde pachetul MF27 pentru ca acum nu-l mai vad in optiuni ?

21 Apr 2013, 17:54

Incepe sa mi placa si mie ff3!felicitari pentru achizitie!sa te bucuri de ea si cat mai multi km fara incidente!

21 Apr 2013, 18:56

bun venit printre noi....sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km fara probleme.pentru intalnirile din bucuresti stai cu ochii pe topicul de mai jos. ;)

viewtopic.php?f=31&t=20213&hilit=intalniri+bucuresti&start=8700

23 Apr 2013, 10:11

multumesc pentru urari si eu va doresc la fel la toti sa veti parte de masinile voastre si sa aveti km cat mai multi. pentru colegul sammurai: pachetul MFP27 are codul: 68CB iar pachetul Style Titanium - MFP 27 contine: jante aliaj pe 17 in 15 spite, geamuri spate si luneta fumurii din fabrica si costa 300 euro. iar de la Ford Romania(BDT)am primit autorizatie pentru geamurile fumuri. daca mai aveti ceva nelamuriri sau alte intrebari si stiu sa va raspund cu mare placere voi raspunde. numai bine domnilor.

23 Apr 2013, 10:18

Frumoasa masina, sa ai grija de ea. Planuri idei de viitor pentru ea?

23 Apr 2013, 11:39

Sa o porti cu placere, sa te bucuri de ea (acasa si la facultate ;) ) si sa conduci cat mai civilizat cu putinta !

era prea frumoasa si nu puteam sa las doar un link acolo, asa ca mi-am permis ;)

006.NEF.jpg
007-.jpg
008-.jpg
010-.jpg
011-.jpg
013-.jpg
016-.jpg
017-.jpg
018-.jpg
019-.jpg

23 Apr 2013, 11:40

025.NEF.jpg
028.NEF.jpg
029.NEF.jpg
030.NEF.jpg

23 Apr 2013, 12:33

Da, e bine ca s-au inclus pozele in post.
Eram curios ce jante pe 17 sunt incluse in acel pachet. Se pare ca cele mai frumoase ceea ce este foarte bine.

26 Apr 2013, 09:33

salutare. ce pot sa spun decat multumesc la toti pentru tot. am crezut de la inceput ca sunteti niste oameni deosebiti si sunt chiar fericit ca sunt alaturi de voi. multumesc mai ales lui Silviu pentru repatrierea pozelor de fapt, unde le este locul. nu prea am inteles eu cum se procedeaza cu ele dar ma bucur ca sunt aici si le pot vedea atit eu cat si voi toti. ceva proiecte cu masina as avea dar, nu stiu cam ce. despre praguri si spoilere nu poate fi vorba deoarece traim in romanica si nu vreau sa le vad in oglinda cum se intind pe latul asfaltului din cauza unui canal sau a unei gropi. dar de ex: m-ar interesa o deschidere automata a haionului, farurile cele noi cu leduri, monitorul dvd cel mare cu touch screen si sigur ca lista poate continua. dar o sa o iau incet si evident cand vor fi banii mai ales de la ai mei parinti. am sa va tin la curent cu modificarile avute. pina atunci va doresc numai bine domnilor si sper sa ne vedem cat mai des la intilniri. >:D<

26 Apr 2013, 12:44

Eu iti propun un eleron de ST si poate folie pe geamuri, pedale sport cu footrest, astea minore. In rest, e frumoasa asa, bafta cu ea. Da-mi si mie un mp. cu pretul de achizitie si sa te mai intreb una alta, ca ma bate gandul la una ca a ta pentru motorul asta, ori Focus ori Fiesta, de la Mondeo m-am dus cu gandul ca mi-am luat masina mare.

03 Mai 2013, 15:19

Sa o stapanesti sanatos, multi KM fara incidente.
Arata foarte bine. Nevasta-mea imi tot arata FF3-urile rosii in oras, ca de ce a noastra e albastra.
Răspunde