Re: Ford Ka
Poze:D
Concluzie la o saptamana de mers cu masina pe gpl, si vreo 450 km in extern si 120 km in cluj, sunt foarte multumit, iar consumul este doar cu un l mai mare decat cel pe benzina. acum tinand cont ca in urmatoarea perioada voi sta doar in cluj(nu mai am iesiri in afara) am umplut rezervorul si vreau sa vad cati km voi face cu el:d
Concluzie la o saptamana de mers cu masina pe gpl, si vreo 450 km in extern si 120 km in cluj, sunt foarte multumit, iar consumul este doar cu un l mai mare decat cel pe benzina. acum tinand cont ca in urmatoarea perioada voi sta doar in cluj(nu mai am iesiri in afara) am umplut rezervorul si vreau sa vad cati km voi face cu el:d
EX Ford Ka 1.3, 60CP 2000, WF0BXXWPRBYY89308
Dezmembrez Ford Ka An 2000Dotari:Inchidere, geamuri+Oglinzi electrice+AC+4 Airbaguri,Casetofon, Parbriz incalzit, Reglaj electric faruri
Dezmembrez Ford Ka An 2000Dotari:Inchidere, geamuri+Oglinzi electrice+AC+4 Airbaguri,Casetofon, Parbriz incalzit, Reglaj electric faruri
-

paul91 - Gold Member
- Maşina: Golf 4 2001 1.6 106CP Benzina+GPL
Se pare ca masinile mai mici, mai ieftine, pot sa aiba proprietari pasionati ca nu culeg atatea aprecieri ca altele la care proprietarul a avut noroc de bani in familie, daca e tanar, sau are mai multa ,,experienta" de viata ca mine si a reusit sa termine studiile, sa aiba bani sa isi ia cv mare, si automat sa fie si bagat in seama:| 

si nu multa lume se pricepe
si sunt putini cei care iti pot da sfaturi.