Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Prima mea masina : Ford Fiesta mk6

18 Noi 2013, 01:09

Salutare !

Sunt destul de nou pe forum in ciuda faptului ca am cont de ceva vreme aici dar de ceva vreme am inceput sa activez pe aici :D .
Numele meu este Eduard si detin un Ford Fiesta mk6 1.4 tdci din 2007.
Masina a fost cumparata sh in 2008 cu 11.000 km reali . A fost folosita de tatal meu(si pana in ianuarie cand iau carnetu tot el o va folosi :)) ) iar in momentul de fata masina are aproximativ 46.000 km .Masina nu a avut probleme si nu a suferit accidente .

Ca dotari optionale :
-parbriz incalzit
-telecomand pentru sistemul audio
-scaune incalzite
-airbag-uri in scaune

Ca planuri de viitor pentru masina:
-jante 15"
-subwoofer si statie
-folie pe luneta si geamuri spate
-folie pe stopuri si faruri
-suspensie sport
-cotiera
-proiectoare ceata
-becuri Osram Cool Blue
-tweetere pe fata
-chip tuning

Cam asta e masina (viitoarea :)) ) mea si planurile mele de viitor :D
Fişiere ataşate
20131013_175538.jpg

Re: Prima mea masina : Ford Fiesta mk6

19 Noi 2013, 16:36

Bine ai venit printre posesorii de Ford si bafta pt carnet ! :D

19 Noi 2013, 20:38

Bine v-am gasit !
Mersi frumos , sper sa il i-au din prima :D

20 Noi 2013, 12:25

Salut!

Bine ai venit pe forum!
Ce am de obiectat din planurile.tale.de viitor, daca imi permiti nesimtirea, e cu 15inchi aliaj....nu te rog eu nu!
Singurele modele de roti care ar venii bine pe modelul asta ar fi unele.cu buza sau modulare, minim 7j...
Ca niste chichrite de 15" 6j si anvelope de 55-60 pe ele,...,imi vine asa, greata!

Bafta la carnet!

20 Noi 2013, 14:16

eu nu i-as recomanda sa puna jante cu buza si talon mic la cauciuc imediat dupa ce ia carnetul.

Ford Fiesta mk6

20 Noi 2013, 15:47

Mie personal mi.a prins bine cand eram incepator si conduceam masina familiei cu aliaje de 17 pe 45, am nimerit 2-3 gropi de mi.au sarit dintii si apoi am devenit foarte atent.

In fine, ideea era ca nu are rost sa investesti in ceva ce nu se merita...

Stima,

20 Noi 2013, 15:50

trebuie sa mai arunci un ochi si la "cine" va invarti jantele alea de 7j. Cat despre model... fiecare cu gusturile lui. Mie nu imi plac jantele cu buza.

20 Noi 2013, 16:57

toy , nu e nici o problema . sfaturile si criticile sunt bine-venite .
Momentan inca sunt in ganduri . Ideea este ca si mie imi plac jantele mari si astea mici mna...arata putin a tractor dar masina oricum o voi tine cam un an jumate deci nu prea are rost sa o modific prea rau .
Uite iti arat 2 modele care eu le-am vazut in realitate pe 15 si nu aratau groaznic :
http://www.motorvip.ro/janta/531/mak-ve ... -pcd-4x108 =>15''
http://www.motorvip.ro/janta/530/mak-sc ... -pcd-4x108 =>15''
http://www.motorvip.ro/janta/597/mak-mo ... -pcd-4x108 => astea imi plac super mult si ar fi singurele care le-as cumpara pe 16'' . Mai mult am inteles ca imi fac abonament la indreptatu rotilor:))

Jnatele cu buza sunt cam scumpe si nu are rost sa dau foarte mult pe ele .
Iar de gropi...niciodata nu poti fi atat de atent prin bucuresti incat sa le ocolesti pe toate:))

21 Noi 2013, 01:01

eu ti-as recomanda pt inceput sa-i faci resoftare daca tot ai banii, si jantele sa le lasi pe mai incolo

21 Noi 2013, 14:08

Sunt sanse destul de mari sa nu tin foarte multa vreme masina . Asa ca prefer mai mult sa ii pun jante si sa arate putin mai ok .Daca voi avea alta masina , dau banii pe un cip care voi fi nevoit sa il scot dupa ce va ajunge iar masina la tata pentru ca pe el nu il intereseaza asa ceva , nu imi convine :)

24 Feb 2014, 01:33

Salutare !

Revin pe forum dupa o pauza destul de lunga(chiar as vrea sa socializez cu lumea de pe forum dar nu prea stiu cum..iar pe al meu topic nici nu prea exista activitate din partea altor membri...poate sunt eu de vina :( ) .
Din pacate nu revin doar cu vesti bune ci si cu unele proaste ...
Am reusit sa iau carnetu din prima si sunt foarte mandru de acest lucru :D . Dar...din pacate fix in a doua zi dupa ce l-am luat, cand ma bucuram de masina un taximetrist s-a gandit sa imi "tuneze" putin masina .Mergeam linistit si regulamentar pe banda a 3a pe Splaiu Unirii si un taximetrist grabit care mergea pe banda 1(numai cu foamea in gat stau astia) a taiat toate benzile ca sa intre in scoar , fara sa ma vada ...Din pacate mi-a aparut in fata cam la 2-3 metri si n-am prea avut ce sa fac...Am franat si am tras stanga de volan dar tot l-am lovit ...Cam asta e povestea pe scurt. Masina inca este in service pe RCA-ul lui . Abia astept sa iasa din service si sa o pot conduce iar...
Masina in urma accidentului a suferit urmatoarele avari: - bara fata
-far dreapta
-aripa dreapta
-capota putin indoita
-janta stramba
-directia pe dreapta stricata(nu stiu exact ce a fost afectat)
Fişiere ataşate
1798529_636713429711327_1521437178_n.jpg

24 Feb 2014, 08:44

Airbegurile au sarit? Nasol ce sa zic dar lasa ca se repara ....

24 Feb 2014, 10:53

Bine ca esti tu in regula!
Fierul se repara. Dupa ce scoti masina din service, mai vino cu niste poze.

24 Feb 2014, 11:21

DIn ce vad airbag'urile nu au sarit, ceea ce e f bine. Tabla o sa se indrepte, sper doar sa nu ai probleme cu decontarea pe RCA

24 Feb 2014, 13:11

Cand iese masina din service sa te uiti la directie bine sa nu fie lichid de servo pe undeva, de la soc e posibil se deterioreze o garnitura sau altceva si daca pleci cu ea si constati dupa 50km aia o sa ridice din umeri...

24 Feb 2014, 15:54

Vezi sa nu fie si trager-ul (panoul frontal) afectat. De obicei cei de la asigurari nu prea vor sa-l deconteze pentru ca este foarte scump. Daca ti-l indreapta, o sa stea aiurea bara si farurile plus lufturi cat cuprinde.
Pacat de un asa incident.

05 Mar 2014, 00:30

Salutare !

Momentan masinuta tot in service este.Airbag-urile nu au sarit din fericire ...De directie imi este si mie cel mai frica , sper sa o repare cum trebuie ca in viitor sa nu am probleme.Partea de caroserie este deja reparata , totul arata ca inainte nimic suspect , sunt chiar multumit .Norocul meu a fost ca taximetristul avea RCA la Tiriac si nu la vreo firma no name sau chiar fantoma :)) .Cand am dus masina la constatare am avut ceva emotii din cauza cauciucurilor care erau de vara. Cu cat ca pe carosabil nu era zapada , era ud si afara erau vreo 6-7 grade dar, se pare ca am avut noroc si nu au comentat nimic . Trec pe la service cam de 2-3 ori pe saptamana si o vad cum sta saracuta murdara si cu roata stramba :( . Din cate am inteles pe partea de directie au schimba bieleta , contra-bieleta si amortizorul.
Cand va fi gata revin cu poze !

Si cam asa arata taxiu vinovat ...
Fişiere ataşate
20140204_161823.jpg

05 Mar 2014, 15:45

Aha... verifica bine masina cand o iei sa nu ai surprize apoi ca nu ti-o mai repara nimeni. Directia sa vezi daca trage stanga dreapta...etc... te asteptam la intalnirile club ford cand o sa fie masina gata. Bafta

07 Mar 2014, 19:19

Am primit masina . e destul de ok . Nu ii merge pe aripa dreapta semnau dar o sa ma duc luni sa o rezolve . Am observa o singura chestie putina cam dubioasa . cand iau stanga sau dreapta de volan se aude un "psssss" ca si cand s-ar desumfla o roata . Eu zic ca se aude de la servo . Voi ce credeti ca are?
In rest e ok...are un joc in volan dar ala il avea dinainte si mna...nu am ce sa le zic
Răspunde