Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Ford Mondeo mk3 2.0 tdci....

25 Feb 2014, 15:43

Salutare,ma numesc Andrei sunt din Bucuresti am 24 de ani iar de curand sunt posesorul unui Ford Mondeo mk3 2.0 diesel 2001.Nu am nici cea mai vaga idee ce nivel de echipare are masina,oricum am de gand sa o fac facelift toata.
Sper sa fiu multumit de ea si sa nu am probleme.
Ma bucur sa fiu pe acest forum si cu ocazia asta doresc sa va salut pe toti!

Re: Ford Mondeo mk3 2.0 tdci....

25 Feb 2014, 15:56

Salut si bine ai venit pe forum!
Usor, usor o sa afli mai multe despre masina ta. Spre exemplu, cu ajutorul seriei de sasiu poti afla echiparea. Iar cercetand sectiunea adecvata vei descoperi ce modificari poti sa ii aduci in functie de bugetul pe care doresti sa il aloci.
Pana una-alta, pune cateva poze cu masina sa vedem de la ce pleci si sa comparam mai usor cu unde vrei sa ajungi.

26 Feb 2014, 09:25

Aceasta este masina,momentan nu am inmatriculato si de aceea nu am vrut sa arat numarul.
Sa incepem,i-am cumparat aseara parbriz cu incalzire,senzor ploaie+lumini si oglinda heliomata,eu pe a mea nu am nimic din aceste dotari dar as dori sa i le pot adauga ulterior (oricum trebuia schimbat parbrizul ca era crapat).
Iam cumparat bara fata dar din pacate nu am gasit de facelift ai am fost nevoit sa ii iau tot prefacelift pentru inmatriculare.
Pentru interior i-am luat cusca de bord cu clima automata si ornament de la ceas cu tot cu ceas si cu butoane,calul cu cotiera,aproape tot de facelift,mai am sa ii iau aeroterma, acei 2 senzori si cu ocazia asta poate gasesc si eu pe la cineva un ornament de la schimbator (cel cu burduf) pe culoarea gri inchis dar fara burduf doar acel plastic.
Asteptam sa vina vremea buna si sa ma apuc de treaba.Cu ajutorul tutorialelor de aici sper sa ma descurc.
O sa revin cu poze!
Fişiere ataşate
22798211_5_1000x700_ford-mondeo-mk3-20-tdcitaxa-platitanerecuperataacc-auto-neinmatri-bucuresti-ilfov.jpg
22798211_3_1000x700_ford-mondeo-mk3-20-tdcitaxa-platitanerecuperataacc-auto-neinmatri-ford.jpg
22798211_1_1000x700_ford-mondeo-mk3-20-tdcitaxa-platitanerecuperataacc-auto-neinmatri-bucuresti.jpg
22798211_2_1000x700_ford-mondeo-mk3-20-tdcitaxa-platitanerecuperataacc-auto-neinmatri-fotografii.jpg
22798211_4_1000x700_ford-mondeo-mk3-20-tdcitaxa-platitanerecuperataacc-auto-neinmatri-auto-moto-si-ambarcatiuni.jpg

26 Feb 2014, 14:57

Au venit baieti si mi-am montat parbrizul dar nu am instalatia pentru incalzire,stie cineva vre un topic legat de aceasta problema,eu am cautat de cava timp si nu am gasit nimic.Vreau parbtiz incalzit si nu stiu ce implica (piese),presupun ca imi trebuie instlatia electrica.
Se potriveste cea de anglia?
Imi trebuie vre un modul special?
Parbrizul care l-am montat are si senzor de ploaie/lumini si oglinda heliomata,aceste functii cum le fac functionale?
Va rog daca doriti dati-mi si mie un "picior" de ajutor.
Va multumesc!
Ultima oară modificat de pOcniT pe 26 Feb 2014, 15:07, modificat 1 dată în total.

26 Feb 2014, 15:01

Daca tot esti din Bucuresti, ai putea lua legatura cu userul DGAlexandru, sigur te poate ajuta cu multe din upgrade'urile pe care vrei. In afara de seriozitate, am inteles ca vei beneficia si de tarife f bune

28 Feb 2014, 20:31

Sincer sa fiu as dori cu ajutorul tutorialelor care sunt aici sa ma descurc singur,eu de meserie sunt vopsitor auto si cand nu aveam treaba imi mai pierdeam si eu vremea cu electricieni pe la service,am mai demontat bord-uri de masini si nu ar fi asta o problema,dar am si eu o nelamurire,in cutia care distribuie aerul din bord la clima am vazut ca are niste senzori in ea,la mine la ac am si eu acei senzori?

28 Feb 2014, 22:01

Nu, nu ai acei senzori.
Vezi la sectiunea de Mondeo Mk3, multe din upgrade'urile pe care le vizezi s'au facut si ar trebui sa gasesti detalii acolo.

01 Mar 2014, 00:19

Pei am gasit acolo dar nu scria nimic de asa ceva,acuma sunt in dubii,imi trebuie instalatie si pentru acei senzori?

01 Mar 2014, 00:39

Ceva cabluri clar trebuie, doar nu comunica wireless. Si iti mai trebuie si schema sa ii conectezi. De aceea zic ca, mai ales la o operatiune de genul asta, ori stii clar ce ai de facut, ori apelezi la cineva care stie, altfel, chiar daca vei gasi explicatii, risti sa te lovesti de ceva neprevazut si ... dai din buze (cu vopsea nu merge)

01 Mar 2014, 22:20

Sincer iti spun caci am incercat sa apelez la cineva dar pretul mi sa parut cam mare 250 euro.Asa ca mai bine incerc singur,sper sa reusesc cu tutorialele care sunt aici pe forum.

02 Mar 2014, 00:25

Nu pot sa te ajut in privinta asta, nu am avut de'a face cu Mondeo, insa cu ceva cautari si intrebari puse la sectiunea Mondeo 3 cred ca te vei lamuri in mare parte. La Jurnalul de bord nu intra chiar toti membrii si posibil ca posesoii de mk3 care te'ar putea lamuri sa nici nu fi intrat pe topicul acesta

250 euro ca manopera si mie mi se pare cam mult, cel putin la prima strigare

09 Mar 2014, 10:18

M-am apucat sa imi fac modificarea si nu am reusit.
Deci am gasi sa cumpar toata instaltia interioara+calculatorul de confort si blocul de lumini,cu acestea ar trebui sa imi functioneze tot (senzor ploaie/lumini,degivrare,oglinda heliomata,clima) precizez caci masina de pe care iau instlatia este full,in afara de ce am precizat eu aici mai trebuie ceva achizitionat?
Răspunde