Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
11 Noi 2013, 14:24
Am schimbat distributia si bine am facut. Cureaua nu arata prea grozav dupa ce am dat-o jos de pe masina. Acum intampin alta problema: masina nu se mai inchide cand vreau eu ci doar cand vrea ea, se inchide si se deschide singura. Am citit topicurile de pe forum legate de aceasta problema, insa, din pacate, n-am gasit nici o rezolvare. Aveti vreo idee cum pot remedia aceasta problema?
19 Mai 2014, 20:11
Salut, baieti!
O mica problema imi da batai de cap, mai exact, in momentul in care depasesc 3000 rot/min ia a 4-a, cand schimb in a 5-a, nu mai pot depasii 2000 rot/min, masina nu mai trage. Pe tester masina mi-a dat urmatoarea eroare:P0234. Tind sa cred ca de vina este electrovalva de la turbo, insa nu sunt sigur. Am incercat sa o testez si am observat ca la relantii sau turata, conducta care duce la electrovalva trage cu aceeasi putere. Normal mi s-ar partea, ca atunci cand este turata, sa traga seminificativ mai puternic. Voi ce parere aveti?
19 Mai 2014, 21:38
Pe loc nu cred ca vei reusi sa testezi regimul de functionare real, din sarcina. Daca nu ma insel, ar trebui facuta o testare in mers
20 Mai 2014, 06:57
As aprecia daca mi-ai detalia de ce crezi ca asta ar fi problema. Momentan nu vad legatura. Eroarea P0234 inseamna "Turbocharger / Supercharger Overboost". E adevarat ca pe langa eroarea asta am mai primit si P2458 "Diesel particulate dilter regeneration duration", insa tot nu vad ce legatura are cu simptomele masinii.
20 Mai 2014, 20:50
De foarte mare ajutor acest forum.
20 Mai 2014, 22:53
Crezi ca sta cineva non'stop pe forum doar pentru a raspunde la intrebarile lui X sau Y?
Vrei raspunsuri, te duci la service, platesti si primesti raspuns pe loc.
E usor sa ceri, fara sa oferi nimic. Mi'e greu sa cred ca in 7 post'uri pe acest forum ai ajutat multa lume
21 Mai 2014, 10:16
Mergi cu masina la cineva de pe forum care se ocupa cu diagnoza. Fa o diagnoza completa si apoi vezi. Cineva care stie sa interpreteze corect codurile de eroare, si legat de raspunsuri si de ajutor din partea forumului, mai bine ai cauta la sectiunea focus 2 poate iti raspunde cineva de acolo... nu sta nimeni sa citeasca pe topicul de prezentare masini problemele fiecaruia in parte.
21 Mai 2014, 10:46
La dpf colmatat da si eroare de turbina