Salutare tuturor pasionatilor si detinatorilor de Ford!
Ma numesc Razvan, am 18 ani si sunt din Sebes jud. Alba
De 4 ani detin un Focus fabricat in 2002 (1.8 TDCI) de care sunt multumit, dar dragostea mea ramane cealalta masina pe care o detin un ARO 243 motor Brasov ( 3119 cmc).
In 6 luni de cand am permisul am facut vreo 3000 de kilometrii, am reusit sa o si suspendez

faptul ca are portbagajul mare este un plus, in shimb daca nu s-ar aprinde niciodata becul de la motorina ar fi perfect

De sistemul de sonorizare am fost foarte multumit (se aude ireprosabil), pacat ca radiocasetofonul citeste doar track-uri si nu mp3. Ceva semne de ,,buna purtare" are masina, dar toate au fost produse de vechiul proprietar.
(sper sa nu fiu off topic) Am achizitonat un modulator fm pentru a avea muzica mai diversificata ( rea decizie

) am ars siguranta la bricheta (intre timp am inlocuit-o si merge), iar acum doua zile m-am trezit ca dupa aprox. 15 min de functionare a modulatorului nu imi mai merg semnalizarile si nici avariile.
Fiind nou pe forum sper sa nu dati cu pietre, sau trebuie sa postez aceasta problema la zona tehnica?
Cand semnalizez acel ticait se aude in schimb in bord nu se aprinde nici un martor, iar semnalizarile nu merg. Din ce am inteles este ca releul de semnalizare e incorporat in butonul de avarii si trebuie data jos plansa de bord in cazul in care se arde. Imi pot da seama daca releul este ars sau e vreo siguranta de la semnalizari arsa?:-?? M-am uitat la panoul de sigurante si nu am gasit nimic ars. Astept un sfat
Va multumesc pentru rabdarea acordata si ca m-ati primit in comunitate!
- Fişiere ataşate
-

-