Am ajuns la concluzia ca am nevoie... chiar daca farurile sunt Bosch (macar ceva pretentii) lumineaza mai prost ca o bormasina.
Deci, intrat pe OLX, dat Search: "Xenon la valoare" gasit, mers si cumparat 140ron.
lasand gluma, m-am gandit ca daca tot am lupa si pe faza scurta si pe lunga. nu ar afecta daca as monta un kit de 4300k (nu vreau albe si albastre si alte alea)
Cautat ceva care arata mai calitativ, canbus din metal nu plastic.
Am demontat farurile, dat gaura in capac cu bormasina si cap de gaurit lemnul.
Evident ca unul din becuri nu functiona (sunat mers si schimbat) le montez eu fericit si le aprind...e na belea ce 4300k cat scria pe ele...unul cam 5500k si celalalt cam 6000k (de la 3-4m foarte putin vizibila diferenta) si cum stateam eu dezamagit si ma uitam la masina mea CEACÂRA dupa 10 minute a inceput sa imi placa, asa ca astea au ramas.
o poza cu faza lunga (galbena) si faza scutrta:
Lumina este concentrata pe sosea si lumineaza doar pana la jumatatea numarului, un singur claxon am primit in afara localitatii cand era bezna si dadusem farurile pe pozitia de maxim sus.
Nu stiu daca Ford a intentionat sa faca lumina pe sticla farului sa para ca un ochi de pisica, dar good job Ford!