Am facut aproape 800 de km cu ea in 3 saptamani. Pana acuma imi place foarte mult, mai ales la drumurile extraurbane. Sta excelent in curbe, mult mai bine decat Golf-ul.
Consumul nu e mare deloc, cum am crezut la inceput. Imi ia sub 7 in oras (Baia Mare, mers lejer), iar la drumurile externe imi ia un pic sub 5, dar astea sunt doar estimative. Oricum e foarte ok consumul.
Pana acum nu regret deloc schimbul, iar lipsa aerului conditionat nu m-a afectat aproape deloc pana acum.
Ce-mi place pana acum:
-interiorul si iluminarea bordului
-rontaitul motorului (mai tractor decat 1.9 tdi, dar sunetul imi place mai mult

)
-imi place ca am carlig in spate (nu mai imi sta nimeni in cur in oras, cum imi stateau cand aveam alte masini)
-tinuta de drum a masinii
-designul masinii
Ce nu-mi place:
-motorul afuma cand ii dau forja (fum negru, tipic unui diesel in sarcina brusca). Nu e fum de locomotiva, e un fum normal de diesel vechi, zic eu, dar Golf-ul nu era asa afumacios
-tabla de pe masina asta pare o gluma proasta
-lipsa spatiilor de depozitare, in special in portbagaj (nu gasesc locuri sa-mi tin triunghiurile, stingatorul etc)
As vrea sa-mi cumpar o interfata de diagnoza. Nu am nevoie de ea neaparat acuma, dar prefer sa dau 150-200 de lei pe una si sa o folosesc de n ori, decat sa dau aceiasi bani pe 3-4 diagnoze la service (cand a fi nevoie).
PS: cand am schimbat becurile de la ceasuri am observat ca lipseste becul de la martorul cu airbag off. E normal sau e ceva masluit acolo (masina are 4 airbaguri)? Nu ma risc sa pun eu acolo un bec de capul meu, ca am mai facut o tampenie de asta la un Corsa, cu siguranta de ABS (masina nu avea ABS, dar eu i-am pus siguranta in slotul specific ABS) si am reusit sa ard toate becurile din bord.