Totul despre membri

Prima mea buburuza

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Prima mea buburuza

Mesajde Azhmo » 21 Feb 2015, 01:32

Salut,

Numele meu este Andrei si de circa un an de zile sunt fericitul posesor al unui Ford Fiesta din 2009.
Masina este cumparata SH si marele meu noroc este ca am luat-o de la 6300 de kilometrii la bord verificati si rasverificati.

Povestea incepe undeva la inceputul anului 2014 cand eram nehotarat in privinta tipului de masina. Cautam ceva micut (fiind prima mea masina) deoarece sunt stabilit in Bucuresti pentru a ma strecura in trafic si prin parcari. Oscilam intre un Polo si o Fiesta preferabil motorizare 1.4 sa nu ma rog de ea sa se miste si vroiam sa fie cat mai noua si cu cat mai putini kilometrii.
Vazusem pe autovit un model TITANIUM pe negru la 7000 E, 40000 de kilometrii pe bord, 1.4, full, de la o doamna mai in varsta. Am ajuns la fata locului si i-am cerut sa o intoarca sa pot sa 'dau si eu o tura'. Atunci m-am simtit ca atunci cand tatal meu acum ceva ani baga DACIA in marsarier: dupa cateva incercari un carait exact ca 'mestecatul in mamaliga' al Daciei. M-am urcat, am pus mana pe volan , am bagat prima treapa de viteza si atunci mi-am dat seama ca masinuta aia nu avea doar 40000 de kilometri ca mai tarziu sa vad in cartea service ca nu avusese decat o revizie in 2011 si ca masina era in leasing. Am decis sa nu ma complic. In fine, cu un gust amar deoarece aveam mai multe asteptari, ma intorc acasa si pe drum ma gandesc sa mai dau un refresh pe autovit. BUM! apare un Fiesta rosu magenta, anunt adaugat de vreo 2 minute. Se face ora 10 seara dar nu m-am putut abtine sa nu il sun pe proprietar cand am vazut pretul (7300 E). Stabilisem sa vad masina ziua urmatoare in parcare la PLAZA. De cum m-am urcat in masina am simtit miros de nou. Revizii la zi, toate seriile de pe masina coincideau tot tot tot. O vindea deoarece o cumparase pentru mama lui care intre timp si-a achizitionat un KUGA, in timp ce buburuza de FIESTA statea neclintita in parcarea subterana de la PLAZA.Nu am ezitat si peste 3 zile era a mea la pretul negociat de 6850 E.

Dotari:

- Culoare rosu magenta
- 1.4 benzina 95CP
- Climatronic
- Geamuri electrice fata
- Oglinzi electrice si incalzite
- Proiectoare ceata
- Folie geamuri spate si luneta
- Jante aliaj 15'
- Radio/CD

Ce as vrea sa mai adaug ar fi o cotiera dar as cumpara cu tot cu consola centrala cum sunt cele stock. Imi puteti da niste sugestii cu privire la ce as putea sa caut?

Va multumesc pentru rabdarea de a citi prezentarea mea si sper sa ne vedem la intalniri.
Fişiere ataşate
3.jpg
2.jpg
1.jpg
Azhmo
Incepator

Maşina: Ford

Re: Prima mea buburuza

Mesajde BogdanFSB » 21 Feb 2015, 08:13

Foarte frumoasa masina.
BogdanFSB
Moderator

Maşina: Renault Kadjar Intense EDC

Mesajde laurentiugm » 23 Feb 2015, 16:05

Sa o stapanesti sanatos si cat mai mult km fara probleme...Vine caldura si te asteptam si pe tine la intalnirile Club Ford
Ford FIESTA 1.4 Duratec DOHC 16V - B78KLY
laurentiugm
1nsane Member

Maşina: Fiesta mk6 facelift 1.4i;

Mesajde radu_andry90 » 23 Feb 2015, 18:11

Sa o stapanesti sanatos!Foarte frumoasa culoarea!Esti din curtea de arges?
radu_andry90
Member

Maşina: Focus ST mk2 2.5T

Mesajde Azhmo » 23 Feb 2015, 19:32

$1 scrie:$2a o stapanesti sanatos!Foarte frumoasa culoarea!Esti din curtea de arges?

Da. Cam o data pe luna ajung in arges.
Azhmo
Incepator

Maşina: Ford

Mesajde giogu_mihai » 24 Feb 2015, 13:33

Sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de ea!
giogu_mihai
Member

Maşina: Ford Fiesta 2008 1.4 TDCi 68 CP Ghia
VIN: WF0HXXGAJH8R19684

Mesajde TOY » 26 Feb 2015, 20:49

Bine ai venit!

Baga search "ClubFord" pe facebook ca acolo discutam intanlirile si diverse!
TOY
Incepator

Maşina: Ford PUMA

Înapoi la Totul despre membri